Accessories Fashion Make your home your own

Nieuw shopwalhalla Knijter

1872 8 fresh jurkje caramel jersey anyamg - Nieuw shopwalhalla KnijterBegin dit jaar opende nieuw shopwalhalla Knijter de virtuele deuren voor online shoppers. Deze nieuwe webshop verkoopt bijzondere artikelen op het gebied van mode en lifestyle. Bijzonder, omdat ze afkomstig zijn van winkels, webshops en labels die hun producten met veel zorg, liefde en aandacht inkopen of zelf produceren.
babyblauw kever xmg - Nieuw shopwalhalla Knijter

 

 

De initiatiefnemers van Knijter bieden met het platform de mogelijkheid aan de kleinere spelers om zich te meten met de ‘grote jongens’ op het internet en in de hoofdstraat. En dat is belangrijk, want de echte vernieuwing ontstaat juist bij de creatieven en kleine ondernemers in ateliers en achterafstraatjes.
Knijter 1mg 300x217 - Nieuw shopwalhalla Knijter
Samen sterk
De kleine webshops, winkels en labels zijn online lastig te vinden. Vanwege het feit omdat ze ieder voor zich niet zoveel bezoekers genereren en daarom door zoekmachines niet hoog worden aangeslagen. Door zich bij Knijter te presenteren, profiteren alle merken en shops van elkaars bezoekersverkeer en bereiken gezamenlijk een veel groter publiek. Groot voordeel voor de shopper is dat er veel producten op één website te vinden zijn. Ideaal, want zo kun je alles wat je nodig hebt in één shop bestellen zonder daar vele verschillende websites voor af te struinen.
Uittnoordenmg - Nieuw shopwalhalla Knijter
Toppers bij Knijter
Bij Knijter kun je je laten inspireren door de steeds wisselende collecties, samengesteld uit een aanbod van duizenden producten. Bij elk product vind je naast een uitgebreide productbeschrijving ook informatie over de aanbiedende winkel of webshop, reviews van andere kopers en informatie over verzending en levering. En alles wat je wil kopen, gaat in één winkelmandje – je hoeft dus maar één keer af te rekenen!
vj15 jurkje lieke chalk cold dyed 2 jpg2400 fresh mg - Nieuw shopwalhalla Knijter
Een greep uit het bijzondere aanbod van Knijter:


– Fresh!: dit sympathieke Nederlandse label maakt zachte pastelkleurige dameskleding die zowel casual als chic gedragen wordt.
– Hemelse Hebbedingen: een van de leukste winkels van Oost-Nederland verkoopt prachtige, niet alledaagse kleding en schoenen voor zowel mannen als vrouwen. Een beetje retro, een snufje ‘high end’ en altijd vernieuwend.
– Uit ‘t Noorden: de trend van Scandinavische producten wordt aangevoerd door een handvol toffe winkels en webshops, waaronder Uit ‘t Noorden. Voor de mooiste posters, kussen en andere Scandinavische woonaccessoires.
– Andaluxx: de laarzen van Janneke Smits worden in het zonnige zuiden van Spanje gemaakt en zijn mede dankzij Knijter een hit aan het worden in Nederland en België.
– BB Chum: ook voor leuke mannenproducten kun je terecht bij Knijter. Bijvoorbeeld voor de toffe overhemden van BB Chum, een Nederlands label met een eigenzinnige kijk op mannenkleding.
– Tromper: op zoek naar een tof kraamcadeautje? Kies dan een tromper, dat is een rompertje en een pakje in één. Handig, origineel en leuk! Info: www.Knijter.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress