Kitchen Gadgets

Nieuwe serie MultiMix handmixers

HM3000 HM3105 HM3135 Deeghaken c51f5mg 300x200 - Nieuwe serie MultiMix handmixersBraun introduceert een geheel nieuwe serie MultiMix handmixers. Deze krachtige, compacte MultiMix 3 handmixers mengen en kneden ingrediënten niet alleen snel en effectief, de mixers zijn ook zeer eenvoudig in het gebruik en bieden uiteenlopende gebruiksmogelijkheden. Mede dankzij de handige ComfortClick- en EasyClick-technologie, waarmee accessoires in een handomdraai bevestigd worden.
HM3100 HM3105 HM3135 GardenV2 6f959mg 300x200 - Nieuwe serie MultiMix handmixers
De MultiMix 3 handmixers vertrouwen op Braun’s bewezen SmartMix-technologie, waarbij de motor verticaal, direct boven de mengelementen is geplaatst. Daardoor wordt het gewicht van de mixer naar voren gebracht en rechtstreeks richting de mengkom gevoerd. Het slimme ergonomische ontwerp maakt de MultiMix 3 handmixers niet alleen effectiever, ze zijn er ook gemakkelijker en met minder inspanning door te bedienen. Wat met name prettig is bij het kneden van deeg voor een constante dikte. De verticale positie van de motor zorgt bovendien voor een meer compact en ergonomisch ontwerp van de handmixers, zodat ze perfect in de hand liggen maar tegelijkertijd krachtig genoeg zijn voor iedere meng- of kneedtaak.
HM3135 ChopperV3 3ce16mg 300x200 - Nieuwe serie MultiMix handmixers
Optimaal gebruiksgemak
Dankzij de ComfortClick-technologie zijn alle accessoires van de Braun MultiMix 3 handmixers (met uitzondering van de HM 3000) eenvoudig aan de voorzijde van de handmixers te bevestigen. Met behulp van de EasyClick-knop zijn de accessoires bovendien simpel via een druk op de knop los te koppelen. De snelheid van de mixers is variabel in vijf standen plus de turbosnelheidstand in te stellen. Alle MultiMix 3 mixers worden bovendien geleverd met een flexibel snoer, voor een optimaal gebruiksgemak.
HM3135 HM3105 StaafmixervoetV2 f6e3emg 300x200 - Nieuwe serie MultiMix handmixers
Vier MultiMix 3 handmixers
Braun brengt de nieuwe MultiMix 3 handmixerserie (v.a. ca. € 44,95) uit in vier verschillende versies. Info: www.braunhousehold.nl.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress