Make your home your own

Oliedrums als gave tuinmeubels

c barrels fleur je tuin op met een olievat 1 marcelineke 300x188 - Oliedrums als gave tuinmeubelsHoewel van een echte winter geen sprake is geweest, zijn we toe aan het voorjaar. Mijn handen jeuken in ieder geval om de tuin weer gezellig te maken. Laat de groene blaadjes maar doorkomen. Hoe leuk is het dan om de tuin duurzaam op te leuken met C-Barrels: gave tuinmeubels, gemaakt van oliedrums.

 

c barrels fleur je tuin op met een olievat 2 marcelineke 300x200 - Oliedrums als gave tuinmeubelsVintage & one of a kind

Voor wie wel van iets aparts in de tuin houdt, zijn de C-Barrels geweldig. De vintage oliedrums hebben allemaal een eigen uitstraling en zijn ‘one of a kind’. Ooit bedoeld als opslag voor olie, nu een origineel meubel. De olievaten krijgen op deze manier een tweede leven. Doordat de vaten in elkaar zijn geperst, zijn ze geschikt als design bijzettafel of tuinstoel, met bijhorende houten pootjes of een zitkussen. De look is stoer en vrolijk. Dit Nederlandse product is een meubel met een stukje geschiedenis.

c barrels lichtblauw en oranje marcelineke 300x210 - Oliedrums als gave tuinmeubels

Duurzaam en milieuvriendelijk

De design barrels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en je kunt er naar hartenlust mee combineren. En de C-Barrels zijn niet alleen leuk om te zien, ze zijn ook nog eens duurzaam, wat helemaal binnen de filosofie van Tuinmeubelen.nl past. Hergebruik van materialen is een thema waar de webshop actief in participeert, bijvoorbeeld door tuinmeubelen retour te nemen en te recyclen, of door online extra aandacht te geven aan merken en nieuwe bedrijven die zich hierin ontwikkelen. Tuinmeubelen.nl is zich bewust van de footprint die ze achterlaten op de wereld en proberen daarom actief een bijdrage te leveren aan het verminderen van schade aan het milieu.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress