Uitgaan

Ouders Natuurlijk beurs

Beurs OudersNatuurlijk PerswinkelONB14 groot 006mg 300x200 - Ouders Natuurlijk beursOp zaterdag 6 juni is Golden Tulip hotel Arnhem-Doorwerth het toneel van alweer de zevende editie van de Ouders Natuurlijk beurs. Van aanstaande ouders en gezinnen tot onderwijzers en zorgverleners; iedereen die interesse heeft in bewust en natuurlijk ouderschap kan hier zijn hart ophalen. Met een uitgebreide markt en een lange lijst workshops en lezingen is er voor elke bezoeker wat wils.
Beurs OudersNatuurlijk PerswinkelONB14 groot 027mg 300x200 - Ouders Natuurlijk beurs
De variatie in stands is enorm dit jaar. Uiteraard zijn er weer veel duurzame producten te vinden, die naadloos aansluiten bij de wens van steeds meer ouders om op een natuurlijke wijze te leven. Producten zoals boeken, speelgoedauto’s van bamboe, verzorgingsproducten gemaakt met pure grondstoffen, kindersieraden van natuurlijke materialen en draagdoeken, praktisch en fijn. Verder zijn er informatieve stands waar deskundigen advies en tips geven over bijvoorbeeld kamperen met kinderen, borstvoeding en eigen groenten kweken.
Beurs OudersNatuurlijk PerswinkelONB14 groot 040mg 300x200 - Ouders Natuurlijk beurs
Leren en proberen
Naast shoppen valt er op de beurs ook veel te leren en proberen. Verspreid over de dag kunnen bezoekers diverse lezingen en workshops volgen over onder meer gebarentaal voor je kind, gezonde voeding, besluiten nemen op basis van gelijkwaardigheid en het omgaan met een intuïtief kind. Of ga het gesprek aan met andere (aanstaande) ouders.
Beurs OudersNatuurlijk PerswinkelONB14 groot 045mg 300x200 - Ouders Natuurlijk beurs
Dagje uit
Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven: ze kunnen zich uitleven in de prachtige tuin, gezonde cakejes versieren of even tot rust komen in de knutselhoek. En dat is nog niet alles: laat ze genieten van een Harppiness belevingsconcert, waarin alle zintuigen worden geprikkeld, of breng een bezoekje aan een van de vrolijke voorstellingen van Poppentheater Tingeling. Aan hapjes en drankjes is uiteraard ook gedacht, net als een fijne plek waar moeders hun kindjes kunnen voeden. Kortom: een ontspannen en gezellig dagje uit voor het hele gezin. Info: www.oudersnatuurlijk.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress