Cocktails & more Food

Spaanse lekkernijen met kerst

FEESTKORF 01   4 lr1 - Spaanse lekkernijen met kerstIn Spaanse sferen tijdens de kerstdagen. Delicatessen en smaaksensaties.
De kerstdagen staan voor veel mensen in het teken van gezelligheid, samenzijn en lekker eten. Kies tijdens deze kerst eens voor typisch Spaanse lekkernijen, naast de traditionele kerstkransjes en chocolade. Verras je gasten met delicatessen uit de Spaanse keuken en bied hen een ware smaaksensatie. Shop Andalucia heeft een groot assortiment typisch Spaanse producten. Van Spaanse ham en olijfolie tot Spaanse zoetwaren als turron. Allemaal afkomstig uit de Zuid-Spaanse regio Andalusië en stuk voor stuk met liefde en kennis geselecteerd. Turron is Spaanse nougat die wordt gemaakt op basis van honing, suiker, eiwit en amandelen, aangevuld met chocolade of gekonfijt fruit. En ook de Spaanse amandelkoekjes mogen niet op tafel ontbreken. Kies bijvoorbeeld voor Polvorones of Mantecados. Ambachtelijk gemaakt en mooi verpakt, want het oog wil natuurlijk ook wat.

 

Paleta Trevélez

JAMON 1sm - Spaanse lekkernijen met kerstHet kan een uitdaging zijn om iemand die van lekker eten houdt, te verrassen met een echt origineel cadeau. Het Spaanse serranohampakket van Shop Andalucia is dan een echte aanrader. De Spaanse serranoham Paleta Trevélez is een typisch Andalusisch streekproduct. Na inwrijving met zeezout wordt de ham gedroogd in Trevélez, het bekendste hamdorp van Spanje. Hier heerst het perfecte klimaat, de koele berglucht van de Sierra Nevada in combinatie met de zachte wind vanaf de Middellandse zee. Na een rijpingsperiode van 24 maanden is het resultaat de moeite waard: een serranoham van hoge kwaliteit en met een zeer volle smaak. Heerlijk om tijdens de kerstdagen als hapje bij de borrel te nemen of om te verwerken in het kerstdiner. Het serranohampakket is niet zomaar een geschenk. Je haalt er een stukje cultuur mee in huis. Het pakket bestaat uit een Paleta Trevélez schouderham, een hamhouder en een mes. Dit cadeau staat garant voor een ware smaaksensatie en staat bovendien fantastisch in elke keuken.

 

Ambachtelijke streekproducten

FEESTKORF 10 4 lr1 - Spaanse lekkernijen met kerstGeef je graag een Spaans cadeau, maar vind je het lastig om een keuze te maken uit het ruime assortiment van Shop Andalucia? Kies dan voor een goed gevulde cadeaumand. Feestelijk verpakt en gevuld met delicatessen en ambachtelijke streekproducten. Ze zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen, maar ook geheel zelf samen te stellen. De cadeaumanden zijn niet alleen tijdens de feestdagen een origineel cadeau, maar kunnen met uiteenlopende gelegenheden gegeven worden. Bovendien steunt de webwinkel de lokale bevolking in de strijd tegen werkloosheid.
Info: www.shopandalucia.nl

 

FEESTKORF 07 2 lr1 - Spaanse lekkernijen met kerst FEESTKORF 01   4 lr1 - Spaanse lekkernijen met kerst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress