Beauty

Tenderly Promise

image002mg1 225x300 - Tenderly PromiseOriflame lanceert een speciale samenwerking met de World Childhood Foundation, vertegenwoordigd door prinses Madeleine van Zweden. Het bedrijf heeft een nieuwe geur ontwikkeld – Tenderly Promise – en voor elke verkochte flacon doet het een donatie aan de World Childhood Foundation, met als doel om daarmee meer dan 1 miljoen euro op te halen.
Oriflame Tenderly Promise EDT incl verpakkingmg 300x210 - Tenderly Promise
Dankzij deze donaties worden kinderen die verwaarloosd, misbruikt, uitgebuit en achtergelaten zijn geholpen om een gelukkigere, gezondere kindertijd te krijgen, vol dromen en de belofte van een betere toekomst.

World Childhood Foundation
De World Childhood Foundation is in 1999 opgericht door koningin Silvia van Zweden met de Oriflame – af Jochnick Foundation als een van de mede-oprichters. Prinses Madeleine trad in haar moeders sporen en werd honorair bestuurslid en projectmanager bij de Foundation. De World Childhood Foundation steunt meer dan 100 projecten voor kinderen die risico’s lopen, in meer dan 16 landen wereldwijd. Kijk voor meer informatie op http://www.childhood.org.
Oriflame Tenderly Promise EDTmg 292x300 - Tenderly Promise
Oriflame en de World Childhood Foundation
Oriflame is mede-oprichter van de World Childhood Foundation. Toen het bedrijf de beslissing nam om een product te lanceren om de World Childhood Foundation te steunen was een geur de logische keuze. Een geur creëert namelijk een krachtige emotionele verbinding met deze speciale stichting, die wereldwijd kinderen beschermt. En zo werd het concept voor Tenderly Promise geboren: een compleet nieuwe geur voor Oriflame.

De inspiratie voor de geur
De inspiratie voor Oriflame Tenderly Promise Eau de Toilette (ca. € 29,00) was het idee van een onschuldig moment uit de kindertijd, van kinderen die vol zorgeloos geluk door een geurige bloementuin rennen, recht in de warme, veilige omhelzing van hun liefhebbende moeder. Een prachtig, eenvoudig moment – een moment dat alle kinderen zouden moeten beleven, maar waar de meesten helaas zelfs nooit van mogen dromen.

De geuropbouw
Oriflame Tenderly Promise Eau de Toilette is een elegante witte bloemengeur, die de belofte van onvoorwaardelijke liefde symboliseert. De geur opent met sprankelende citroen, perzikbloesem en roze peperkorrels, om het vreugdevolle geluid van een kinderlach weer te geven. Het elegante bloemenboeket in het hart symboliseert vrouwelijke verfijning, met crèmige witte lelie, lieflijke lelietjes-van-dalen en pioenroos. De basis is een warme, zachte omhelzing van sensueel sandelhout en poederige musk. Info: www.oriflame.nl

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress