Accessories Gadgets

Handtas met verlichting

tassen-met-led-verlichting-aan-de-binnenkantmgHoe klein een handtas ook is: het is altijd op de tast zoeken naar je telefoon, lipstick, sleutels of kauwgom. Dat is nu verleden tijd, want bij Tassenboektiek.nl kun je terecht voor de Glass Handbag. Deze modieuze Italiaanse damestas is voorzien van binnenverlichting. Voortaan heb je dus in één oogopslag te pakken wat je nodig hebt!

damestas-classic-tas-met-led-verlichting-1mg
Of je nou op zoek bent naar een chique zakelijke tas, een feestelijke tas voor het uitgaan of een veilige klassieke tas die voor alle gelegenheden geschikt is: Glass Handbag (van ca. € 189,00 tot € 850,00) heeft het en mét verlichting! Door het contact in de sluiting en in het leder aan de voorzijde van de tas, springt de LED-verlichting aan bij het openen. Bij het sluiten van de tas dooft het weer automatisch. Deze handtas met verlichting is een geweldige eyecatcher en slimme feature: ontzettend handig tijdens het uitgaan, in de bioscoop of ‘s avonds in de auto.
damestas-classic-tas-met-led-verlichtingmg
Krokoprint
De tassen zijn er als hand- en schoudertassen van faux leder, maar zijn er ook in echt leder met hippe krokoprint. Tassenboetiek.nl heeft het alleenrecht voor verkoop van het merk Glass Handbag voor Nederland en België.
damestas-manhattan-tas-met-led-verlichtingmg
Over Tassenboetiek.nl

Tassenboetiek.nl staat al 10 jaar bekend vanwege de succesvolle online verkoop van hoogwaardige lederen damestassen, maar ook aktetassen en herentassen.
Daarnaast verkoopt deze webwinkel schoenen, schrijfmappen, riemen en klein lederwaren zoals portemonnees. De shop voert exclusieve merken als Chiarugi, Pellevera, Plevier, Spikes & Sparrow en nu dus ook Glass Handbag.
 Info: www.tassenboetiek.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by: Wordpress