Accessories Fashion

My Black Bag

MYOMY MBB 22 1MBmg 300x200 - My Black BagMYOMY, bekend van My Paper Bag, start 2015 met een verrassend nieuw ontwerp: My Black Bag. Een prachtige glad leren zwarte tas die slank oogt, verassend ruim van binnen is en door de slimme zijrits je leven net een beetje meer overzicht geeft.

MYOMY MBB 10 1MBmg 185x300 - My Black BagDe leersoort die MYOMY gebruikt, is afkomstig van runderen uit Mongolië. Door het barre klimaat (hete zomers en zeer koude winters) is de dichtheid van de huid groot waardoor het leer van uitzonderlijk goede kwaliteit wordt. De nomadische levensstijl van de herders met de runderen en de productiewijze maakt het leer bovendien verantwoord naar mens, dier en natuur.

MYOMY MBB 08 1MBmg 185x300 - My Black Bag

Flower of Life
Blikvanger aan de tas is het sieraad The Flower of Life, het symbool voor wijsheid. De geometrische vorm representeert het basispatroon van het bestaan. Lang geleden maakte Leonardo da Vinci een uitgebreide studie van dit eeuwenoude figuur, dat ons er aan herinnert dat alles met elkaar verbonden is en dat iedereen een unieke plek heeft binnen de eenheid die we met elkaar vormen.

MYOMY MBB 01 1MBmg 185x300 - My Black BagOver MYOMY Do Goods
MYOMY Do Goods is een Nederlands modemerk dat fairtrade leren designtassen en accessoires ontwerpt, produceert en verkoopt vanuit een duurzame gedachte. Het bedrijf heeft veel expertise op het vlak van duurzaam looien van eerlijk verkregen leer en haar superieure fairtrade producten worden in India door trotse ambachtslieden geproduceerd. Elk product wordt ontworpen door een bekende Nederlandse designer, waardoor het een erkend Dutch Design item is. MYOMY do goods werd opgericht in 2007 onder de naam Goodforall. De producten worden zowel online verkocht als in ruim 100 winkels in acht landen. Info: www.myomygoods.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress