Cookbooks Food Recipes

Camping Kookboek

image002 - Camping KookboekJe kunt er niet meer omheen: kamperen en glamping, zijn hot! Op campings, festivals en markten staan gepimpte caravans waar zelfs mensen die niet kamperen blij van worden. Dit voorjaar verschijnt een herziene editie van het populaire boek Caravanity. Daarnaast verschijnt een heus Caravanity Camping Kookboek.

De herziene editie van Caravanity staat boordevol (nieuwe) ideeën om je caravan naar eigen smaak te customizen. Inclusief veel (styling)tips, werkplannen en foto’s van de mooiste gepimpte caravans. De diverse stijlen bieden voor ieder wat wils. Met alle praktische tips en handige ideeën, maak je zelfs van de meest saaie caravan een persoonlijk paradijs.
9789021558530 hrmg 300x215 - Camping Kookboek
Kookboek
In het Caravanity Camping Kookboek staan de beste recepten en handigste keukenattributen om van iedere campingmaaltijd een feestje te maken. Want de echte culi’s en foodies komen er wel uit, maar de meesten van ons vinden het nog altijd lastig om een smakelijke, maar niet al te ingewikkelde maaltijd te bereiden op een of twee pitjes bij de tent of caravan. Het Caravanity Camping Kookboek ontneemt je ieder excuus om ‘s avonds iets te halen bij de plaatselijke snackbar. (Kosmos Uitgevers; ca. € 18,99)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress