Cocktails & more Food

Culinair genieten in The Park

image006mg 300x197 - Culinair genieten in The ParkDe gerechten van restaurant The Park – Inspired by Erik van Loo – kunnen deze lente ook in de buitenlucht gegeten worden. Het restaurant van het Bilderberg Parkhotel opent namelijk de openslaande deuren naar de binnentuin, met daarin een speciale buitenkeuken. Op de nieuwe veranda worden niet alleen de gerechten van het vaste menu van The Park geserveerd, speciaal voor de buitenkeuken met Big Green Egg bedenken Richard de Vries en supervising chef Erik van Loo tal van zomerse lekkernijen. Bij minder mooi weer kan de veranda volledig overkapt worden.
Hollandse garnalen LRmg 300x225 - Culinair genieten in The Park
Het terras en de nieuwe veranda zijn het vervolg op de grootscheepse verbouwing van het Rotterdamse Parkhotel. Chefkok Richard de Vries en tweesterrenchef Erik van Loo lieten zich voor het menu van het terras inspireren door het aanbod van de lente en de zomer. Denk aan Oosterschelde kreeft met grapefruit en pompelmoes, asperges, aardbeien, oesters, vis en MRIJ rund gegrild op de Big Green Egg. Met recht dus culinair genieten in The Park.

Speciale bieren
Op het terras van The Park wordt deze zomer een selectie van Rotterdamse bieren geschonken. Deze bijzondere bieren worden aangeprezen op de kaart in combinatie met bepaalde gerechten, een bier/spijs combinatie dus. Er staat onder meer bier op de kaart van Kaapse Brouwers. Dit is de jongste stadsbrouwerij van Rotterdam. De stad kent inmiddels vier stadsbrouwerijen.
Binnentuin Bilderberg Parkhotel LRmg 247x300 - Culinair genieten in The Park
Over The Park – Inspired by Erik van Loo
Restaurant The Park is het inmiddels befaamde restaurant van het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam. The Park serveert gerechten volgens het signatuur van de met twee sterren bekroonde chefkok Erik van Loo (restaurant Parkheuvel), in een ontspannen omgeving en voor een toegankelijke prijs. De dagelijkse leiding van het restaurant is in handen van chefkok Richard de Vries. Richard werkte als souschef enkele jaren samen met Erik van Loo, waaronder in restaurant Parkheuvel. The Park opende in juni 2014 en is sinds het begin een doorslaand succes. De openslaande deuren van het restaurant leiden naar de prachtige binnentuin van het Parkhotel. Hier kunnen gasten ontsnappen aan de stadse drukte, met uitzicht over het Rotterdamse Museumpark. Je kunt er aanschuiven aan de tafels van The Park, maar de tuin is ook een verlengstuk van de loungebar en is daarmee een prima plek voor een (after work) borrel. Info: www.bilderberg.nl of www.thepark.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress