Bites & Booze Cocktails & more Food Wanna eat out?

Culinaire wijnreis Languedoc

slaapkamer 2 marcelineke 300x199 - Culinaire wijnreis LanguedocHeb je er altijd van gedroomd om eens met een select gezelschap een echte culinaire wijnreis in de Franse Languedoc te maken? Grijp dan nu je kans. Na het succes van 2015 gaat Foodies on Winetravel  opnieuw in het voorjaar naar de Languedoc-Roussillon. Je bezoekt verschillende wijndomeinen: klein, gespecialiseerd en wat groter. Ook staat er een ritje met de squad-car door de wijngaard op het programma! Jezelf verwennen staat voorop!

het dorp marcelineke 300x200 - Culinaire wijnreis Languedoc

Uitvalsbasis is het lommerrijke dorp St. Chinian, in het hart van de Languedoc. Je logeert daar in de sfeervolle chambre d’hôte La Souche van de Nederlanders Marianne Mulckhuyse en Hennie Vellekoop. Hun maison de maître (ooit het huis van een wijnboer) staat in het kleine gehucht Hameau de Castelbouze, op 2 km afstand. Een plek om verliefd op te worden met eigenaars die echt weten wat gastvrijheid is!

Iphone Languedoc oktoberreis 194 marcelineke 225x300 - Culinaire wijnreis Languedoc

Uiteenlopend programma
De wijngaarden van de Languedoc strekken zich uit van Nîmes tot aan de Côtes du Roussillon en behoren tot de oudste van de wereld. Het gebied is erg uiteenlopend met een gevarieerd landschap waarin wijngaarden, garrique en kust elkaar afwisselen. Behalve bij een paar toonaangevende wijndomeinen ga je ook op bezoek bij tal van andere culinaire plekjes. Ook presenteren we met trots de beste restaurants uit de omgeving, die we allemaal zelf hebben beoordeeld!

Domaine Mas des Dames marcelineke 300x225 - Culinaire wijnreis Languedoc

Benieuwd naar het programma? Klik hier!

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress