Mario Ridder kiest Barletti
Wie een designkeuken op maat voor een sterrenkok maakt moet van goeden huize komen. Chefkok Mario Ridder (bekend van De Zwetheul) klopte bij Keukenhuys De Tweede Kamer aan voor een bijzondere keuken in zijn nieuwe huis. Zijn keuze viel op een Barletti keuken naar het ontwerp van de bekende interior designer Eric Kuster. Een strakke keuken van zwartgelakt zaagruw eiken met een keukenblad van donkergrijs basaltino mét wijn- en kaaskoelkast.
Nog voor hij een huis had gekocht, schafte Mario Ridder een bijzonder attribuut voor zijn toekomstige keuken aan: een reusachtig oud koksfornuis. Daaromheen moest een strakke en vooral functionele keuken ontworpen worden. De keus van Mario Ridder viel op een strak ontworpen Barletti keuken van de hand van Eric Kuster met topapparatuur van Sub Zero, waaronder een grote wijnklimaatkast en een speciale door Keukenhuys ontworpen kaaskoelkast. Daarnaast ontwikkelde Keukenhuys een speciale afzuigkap op maat in de stijl van het exclusieve koksfornuis.
Metropolitan luxury in de keuken
Barletti by Eric Kuster wordt uitgevoerd in drie modellen: Vintage (basalt en eiken), Metropolitan (hoogglans met de exclusieve houtsoort macasar) en Classic (hooglans wit met carrara marmer).
De keukens bestaan uit verschillende elementen waaruit gekozen kan worden, zoals de barkast met daarin een van onder belichte, trapsgewijze bar en een ontbijtkast met deuren waarachter ontbijtapparatuur als citruspers en toaster verborgen zijn. Info: www.detweedekamer.com