Uitgaan

Duurzame make-up in Boho style

boho eco green liner 01 noirmg 95x300 - Duurzame make-up in Boho styleKleurrijk is de trend voor deze lente en zomer. Het Franse merk Boho Cosmetics liet zich inspireren door de flower power stijl in de jaren ’60 en ontwikkelde een lijn natuurlijke make-up in hippe, sprekende kleuren. Hiermee creëert elke vrouw in een handomdraai de echte boho look.
boho eco lipstick mat 107 linmg 232x300 - Duurzame make-up in Boho style
Duurzame make-up in Boho style, die elke vrouw nóg mooier maakt. Dat is Boho Cosmetics. Het assortiment bestaat uit ruim 190 natuurlijke make-up producten. Van basisproducten zoals foundation, concealer, poeder en blusher tot oogschaduw, lipstick en nagellak. Allemaal in trendy en sprekende kleuren. Erg handig zijn de make-upkwasten van Boho Cosmetics. Hiermee breng je de make-up gemakkelijk en feilloos aan en creëer je de Boho look die bij je past. Voor de echte Boho-fans zijn er ook een aantal natuurlijke parfums, die je meteen in de stemming brengen. Het assortiment bestaat uit natuurlijke cosmetica in alle mogelijke kleurnuances. Voor elke stijl, stemming en gelegenheid vind je make-up die daar perfect bij past.
boho eco lipstick pearly 201 melonmg 300x199 - Duurzame make-up in Boho style
Goed voor jezelf én het milieu
De producten van Boho Cosmetics worden milieu- en diervriendelijk geproduceerd en halen in elke vrouw het allermooiste naar boven. De make-up wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is vrij van parabenen en siliconen. Goed voor de huid én voor het milieu dus! Ook bij het ontwerpen van de verpakking is rekening gehouden met het milieu. De producten worden namelijk zonder doosje geleverd en alle verpakkingen zijn recyclebaar. Uiteraard worden de producten niet op dieren getest. Een fijne bijkomstigheid is dat deze make-up zeer betaalbaar is en daardoor voor iedereen toegankelijk.
boho eco nagellak 06 sunsetmg 300x251 - Duurzame make-up in Boho style
Duurzame samenleving
Door het aanschaffen van een Boho product draag je ook nog eens bij aan een duurzame samenleving. Eén procent van de omzet wordt namelijk gedoneerd aan fondsen die bijdragen aan de bescherming van het milieu en de herbebossing in Frankrijk. Zo maak je niet alleen jezelf mooier, maar ook het milieu.

boho eco oogschaduw 106 bouton d ormg 300x199 - Duurzame make-up in Boho style

Over SoloBioMooi
Wat SoloBioMooi verkoopt is goed voor jou, goed voor de natuur én goed voor dieren. Alleen biologische, eco- en natuurlijke verzorgingsproducten worden opgenomen in het assortiment. De webwinkel heeft unieke leveringsvoorwaarden en hanteert een niet goed, geld terug garantie op eco cosmetica. Dus ook nadat het potje of de tube is geopend, kan het product worden teruggestuurd. Op dit moment verkoopt de webwinkel meer dan 2000 producten van 30 kwaliteitsmerken. Denk aan natuurlijke merken als Santaverde, Tasty Skincare, Lavera, Benecos, Aleppo, Soley Organics en Lovea. Info: www.solobiomooi.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress