Food Wanna eat out?

Burger Special: Ons Burgerke

image006mg3 300x65 - Burger Special: Ons BurgerkeHamburgers zijn dé trend van tegenwoordig. Een restaurant dat al vroeg op deze trend inspeelde, is Hudson Bar & Kitchen, vertegenwoordigd met maar liefst acht zaken door heel Nederland. In het kader van vernieuwen, introduceert Hudson de Burger Special: Ons Burgerke. Deze burger bestaat uit een Luikse wafel met een 200 gram runderburger daarop Belgische Passendale kaas en Ardenner ham. Gegarneerd met kersenketchup en mayonaiseslagroom. Uiteraard het beste te combineren met een Belgisch Omer biertje.
Ons Burgerke LRmg 300x194 - Burger Special: Ons Burgerke
De Burger Special is een nieuwe burger die – naast de diverse burgers op de kaart – gedurende de zomer in alle Hudson zaken wordt gepresenteerd. Afgelopen maand stond als Burger Special de Truffel Burger op het menu. Vanwege tomeloze populariteit zal deze burger overigens een vaste plek op de kaart krijgen.

Hudson Hotdogs en Shrimp Supreme
Liever geen burger? Dan biedt Hudson ook uitkomst met haar eigen Hot Dog. Dit is een biologische worst die in samenwerking met Wild Vleesch uit Rotterdam wordt gemaakt. Ook hier wordt het kiezen lastig, Hudson’s Hotdogs zijn: De Snoop Dog, Dirty Dog en de Chili Dog. Daarnaast komt er deze zomer op de kaart de Shrimp Supreme. Een verfrissende burger van garnalen met mango compote, rucola, avocado en limoenmayonaise.
Dirty Dog LRmg 300x198 - Burger Special: Ons Burgerke
All American dishes & more
Hudson Bar & Kitchen presenteert vers gemaakte, eerlijke gerechten uit de Amerikaanse keuken voor een goede prijs. Op de kaart staan Hudson’s Classics zoals de Chef’s Classic Chili Con Carne, Smashing Salmon en All American Ribs met een Coca Cola BBQ glazuur. En wat te denken van een Oreo Chocolate Supreme Milkshake of verse smoothies? De sappige hamburgers zijn in alle streken al befaamd. Ze zijn gemaakt van gecertificeerd biologisch rundvlees dat afkomstig is van diervriendelijke boerderijen en worden geserveerd met een waanzinnig lekkere saus. Ook heeft Hudson een allergenen kaart voor gasten met een voedselallergie of speciale dieetwens. De Vegetarische Slager, uitgeroepen tot de beste ondernemer van 2015, heeft speciaal voor Hudson een aantal vegetarisch gerechten ontwikkeld zoals de Chili sin Carne en de Vega Quarter Pounder op basis van plantaardige eiwitten. Dit jaar zijn er nog een aantal vegetarische gerechten in ontwikkeling. Info: www.restauranthudson.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress