Accessories Make your home your own

Een steengoed krukje

dutch design chair brick marcelineke 300x200 - Een steengoed krukjeJe ziet ze ineens overal, de authentieke, bakstenen muren die weer tevoorschijn worden gehaald in cafés, restaurants en huiskamers. En terecht, want niets is zo prachtig en puur als die verweerde stenen in allerlei kleuren. Daarom presenteert Dutch Design Brand nu de Dutch Design Chair Brick – een steengoed krukje!
dutch design chair brick 3 marcelineke 300x200 - Een steengoed krukje
De Dutch Design Chair (ca. €19,95) is een kartonnen krukje dat in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Naast krukjes met sloophout, beton, boomstam of koeienvacht look is er nu ook een bakstenen krukje verkrijgbaar. Leuk om neer te zetten tegen zo’n bakstenen muur of juist in een hypermodern, strak interieur. Ook is deze kruk prima geschikt om te stapelen en een muurtje mee te bouwen, om vervolgens uit te delen als zitplaats op het moment dat je bezoek binnenkomt. De Dutch Design Chair Brick is sterk, robuust en authentiek, maar zo licht als een veertje.  Alle krukjes worden in Nederland geproduceerd, zijn recyclebaar en kunnen maar liefst 200 kilo aan gewicht dragen.
dutch design chair brick 2 marcelineke 300x217 - Een steengoed krukje
Dutch Design Chair
In juni 2011 werd de allereerste Dutch Design Chair geïntroduceerd in Nederland. Dit stevige, duurzame krukje van karton werd in korte tijd zo’n succes in binnen- en buitenland, dat het idee ontstond voor een heel nieuwe lijn van innovatieve producten. Zo ontstond Dutch Design Brand. In het komende jaar komen er verschillende nieuwe producten op de markt die in de lijn van deze gave Brand passen.
dutch design chair brick 4 marcelineke 300x200 - Een steengoed krukje
Dutch Design Brand
Sinds oktober 2012 is Dutch Design Chair als merk opgegaan in Dutch Design Brand. Dutch Design Brand staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Dutch Design Brand streeft naar betaalbaar design dat breed toegankelijk moet zijn voor een grote groep mensen. Respect voor mens en milieu is daarbij een basisvoorwaarde. Info: www.dutchdesignbrand.com.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress