Gadgets

Fiets met persoonlijkheid

Retro Ladies  Menmg 300x200 - Fiets met persoonlijkheidHet jonge, Nederlandse en volstrekt onafhankelijke Roetz-Bikes timmert in 2015 verder aan haar collectie. Nieuwe kleuren, nieuwe accessoires en vooral ook de mogelijkheid om je fiets tot in detail te personaliseren. Wat voor fietser ben jij? Hip en snel, tijdloos en betrouwbaar of elegant en klassiek? Mat zwart, zacht crème of rustiek rood? Beer carrier of boodschappenkrat? Kies vanaf nu zelf voor een fiets met persoonlijkheid. De jouwe!
Retro Ladies op de brugmg 300x200 - Fiets met persoonlijkheid
Iedere Roetz-Bike is natuurlijk al uniek. De fietsen zijn handgemaakt van geselecteerde hergebruikte frames van afgedankte fietsen. Fietsen met karakter dus, waarvan er geen twee hetzelfde zijn. Ze worden met de hand in elkaar gezet, en dat geeft Roetz de mogelijkheid tot maatwerk. Er zijn drie modellen, elk met hun eigen stijl. De Vigour is een snel model op basis van een fiets uit de jaren dertig. De Retro is gemaakt van de elegante frames van oude bakkersfietsen en de Roetz Road is een klassiek Hollands functioneel en betrouwbaar stalen ros.
Retro Men matzwartmg 300x200 - Fiets met persoonlijkheid
Beer carrier
Kies buiten je stijl vooral ook zelf je kleur (strak matzwart is nieuw), en daarna je slot (of je sloten natuurlijk) en je bagagedrager. Maar daar houdt het niet op. Wat dacht je van bijvoorbeeld van een Beer carrier? Slinger je bier, water of fris veilig over de stang met de nieuwe beer carrier. Gemaakt van onverwoestbaar transportband.
Road Men beer carriermg 300x200 - Fiets met persoonlijkheid
Designlicht of houten krat
Ook kun je kiezen voor een Deens Designlicht. De Reelight Ego is LED voor- en achterlicht. Strak en stijlvol, USB oplaadbaar, afneembaar en gaat automatisch aan en vooral ook uit. Reelight won er een Red Dot Design award mee. En wat te denken van een gerecyclede houten boodschappenkrat? De Roetz krat wordt gemaakt van de beste gekapte bomen in Amsterdam. Met dank aan Stichting Stadshout. Zo maak je van een fiets jouw eigen Roetz-Bike.
Vigour Ladies Amsterdammg 300x200 - Fiets met persoonlijkheid
Thuisbezorgd
Als je uitgewinkeld bent, brengt Roetz je fiets bij je thuis. Een fietsenmaker stelt hem voor je af, zodat ie perfect past. Ophalen in de winkel mag ook. Er zijn er meer dan honderd in Nederland. Info: www.roetz-bikes.nl

Verantwoorde fiets
Roetz-Bikes gelooft in verantwoord ondernemen. Roetz maakt daarom fietsen voor een lang leven, en die met een beetje zorg je hele leven meekunnen. De fietsen zijn zoveel mogelijk gemaakt van natuurlijke en hergebruikte materialen waarmee Roetz zo min mogelijk beslag legt op nieuwe grondstoffen. De Roetz werkplaats bij Amsterdam wordt bemand door herintreders die worden opgeleid tot ervaren fietsenmakers. Ieder jaar worden er in Nederland wel meer dan een miljoen fietsen afgedankt. Veel van die fietsen belanden op de schroothoop terwijl daar nog veel bruikbaar materiaal tussen zit. Nederland kampt met een tekort van meer dan duizend fietsenmakers.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress