Accessories Make your home your own

Knuffels van Happy Horse

happy horse knuffel collectie a la plagemg 300x300 - Knuffels van Happy HorseDe knuffels van Happy Horse: welk kind wordt er tegenwoordig niet groot mee? Ze bieden troost, liefde en oneindig veel zachtheid. En goed nieuws want Happy Horse heeft de collectie uitgebreid met nog meer nieuwe lijnen. De nieuwe collecties hebben onder andere de naam Label farm, A La Plage en The Dear Ones en zullen binnenkort zorgen voor nog meer knuffelplezier.

Label Farm
Deze boerderijdierenlijn van Happy Horse maakt je vrolijk! De blije dieren koe, konijn, muis, lam en varken zijn gemaakt van zachte lamboa (kortharig materiaal) gecombineerd met een heerlijk langharig materiaal. In hun handjes (of beter: pootjes) een label met een afbeelding van hun favoriete eten. Wist je bijvoorbeeld dat varkens gek zijn op… bloemetjes?!
happy horse knuffels collectie label farm schaapmg 300x300 - Knuffels van Happy Horse
A La Plage
De A La Plage- lijn van Happy Horse geeft je een typisch Zuid-Frankrijk-gevoel. Of misschien wel Bretons! Mooi weer, stralende zon, langgerekte stranden en een frisse zee. De hond, kat en zebra zijn gemaakt van zacht lamboa, gecombineerd met een blauwe zeer zachte jeansstof.

The Dear Ones
De drie superzachte knuffels The Dear Ones zijn gemaakt om te omhelzen en duizend kusjes te geven. Lange armen en benen, geprinte oortjes, een lieve snuit en pastelkleurtjes: van deze drie lieverds zal ieder kind gaan houden. Voor The Dear Ones is gebruik gemaakt van zachte lamboa, gecombineerd met een print.

happy horse knuffels collectie the dear onesmg 300x300 - Knuffels van Happy Horse

Alle knuffels van Happy Horse zijn zacht, lief, duurzaam en veilig. En uiteraard kun je ze prima in de wasmachine doen. De prijzen van knuffels uit deze series variëren van € 9,99 tot € 17,99. Happy Horse gaat verder dan het blij maken van de kleine eigenaren van de knuffels. Het merk werkt al jaren samen met veel goede doelen en produceren hier ook voor. Denk aan de Dierenbescherming, Ronald Mc Donald, Cliniclowns, Villa Joep en het Willem Alexander Kinderfonds. Info: www.happy-horse.eu.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress