Bites & Booze Food Secret Snack Pleasures

Lovechock Rocks Hazelnut/Vanilla

lovechock rocks liggend en 3535x2628 cmyk marcelineke 300x223 - Lovechock Rocks Hazelnut/VanillaJe proeft aan Lovechock dat de cacao met respect is behandeld, zodat alle geluksstofjes helemaal intact zijn gebleven. Net zoals de smaak! De nieuwste variant is ook weer op je vingers bij op te eten: Lovechock Rocks Hazelnut/Vanilla, met krokante hazelnoten, nootachtige quinoa, geurige vanille en natuurlijk biologisch raw chocolate. Lovechock Rocks zijn vruchten en noten met een smaakvol jasje van rauwe chocolade en superfoods.

 

Dat is niet het enige goede nieuws: alle Lovechock Rocks hebben een nieuwe, frisse look gekregen. Fijn voor jou, want er zitten nu nog meer Rocks in voor dezelfde prijs. En fijn voor de wereld, want de verpakking was al volledig duurzaam, maar is nu zo ontworpen dat minder verpakkingsmateriaal nodig is. De PEFC-wikkel is gemaakt van hout uit duurzaam beheerd bos, waardoor de leefomgeving van lokale bevolkingsgroepen die van het bos afhankelijk zijn behouden blijft. De folie is biologisch afbreekbaar en mag dus in de groenbak en de wikkel is bedrukt met biologische inkt. Het design van de wikkel heeft bovendien een nieuw en fris uiterlijk gekregen, dat helemaal aansluit bij het vrolijke karakter van de Rocks.

 

Respect for nature

Normaliter wordt cacao bij hoge temperaturen gebrand en gemalen. Helaas gaat hierdoor veel van de kracht van de cacao verloren. Lovechock heeft respect voor haar natuurlijke ingrediënten en een passie voor chocolade en doet het daarom anders: de temperatuur blijft laag gedurende de gehele productie, van boon tot aan het eindproduct. Hierdoor blijven veel mooie stofjes bewaard. Dit zijn met name de van nature aanwezige antioxidanten (flavonoïden) en de ‘liefdesstofjes’ zoals flavonoïden (blijmakers), triptofaan (stressverlagend) en fenyletylamine, (opgewonden en aantrekkelijk gevoel). Als je daar dan ook nog allerlei superfoods aan toevoegt, ontstaat een wonderlijke alchemie die niet alleen lekker smaakt, maar waar je een happy gevoel van krijgt. Lovechock Rocks zijn biologisch, glutenvrij, lactosevrij en sojavrij. De Rocks worden gezoet met kokosbloesemnectar, dat laag glycemisch is en de bloedsuikerspiegel stabiel houdt. Daarbij passen ze in een veganistische leefstijl.

 

Lovechock is opgericht door Laura de Nooijer. Tijdens haar zoektocht naar liefde en haar sjamanistische reizen raakte ze gefascineerd door superfoods en raw food. In het bijzonder de ‘hartverwarmende’ werking van rauwe cacao. Laura is ooit begonnen met het maken van hartjes van rauwe chocolade, inmiddels wordt Lovechock in twintig landen in Europa verkocht.
www.lovechock.com

www.facebook.com/lovechock
www.instagram.com/lovechock_official

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress