Cocktails & more Kitchen Gadgets

Magimix Le Duo

magimix le duo plus xl groen voorzichtmg 220x300 - Magimix Le DuoGezond en verantwoord eten saai en lastig? Welnee! Met de immens populaire Magimix Le Duo-serie maak je in een handomdraai de meest heerlijke en gezonde sappen en smoothies. De Magimix Le Duo 3-in-1 machine kan het allemaal, het is namelijk een sapcentrifuge, citruspers en smoothiemix! Gezonde sapjes staan in no time op tafel. Of maak een lekkere saus van pure en verse ingrediënten. Zo wordt gezond eten wel heel leuk.

Deze allround machine is nu verkrijgbaar in nieuwe vrolijke kleuren. Naast zwart en zwart/chroom is de Le Duo Plus XL nu ook verkrijgbaar in geel, groen en oranje. Met zulke fijne kleuren is je ontbijtsapje maken nu nog aantrekkelijker! Magimix apparaten staan al jaren bekend als de norm voor elke keuken, en de Le Duo is hier geen uitzondering in. Reinigen van de Le Duo is evenmin een probleem. De rand van de zeef is afneembaar waardoor schoonmaken zo is gebeurd.
magimix le duo plus xl geel voorzichtmg 220x300 - Magimix Le Duo
Uniek apparaat: 30 jaar garantie
Le Duo is een uniek apparaat in zijn soort. Met de citruspers maak je met het grootste gemak heerlijk vers sinaasappelsap, maar ook citroen of grapefruitsap is geen enkel probleem. Maar de Le Duo fungeert ook als sapcentrifuge. Je kunt gemakkelijk sap onttrekken aan groenten en fruit, ook van de stevige soorten zoals appels en wortelen. Op de professionele en ultrageluidloze inductiemotor krijg je maar liefst 30 jaar garantie. Daarnaast maak je met de derde functie, de diksapsauspers, gemakkelijk sapjes en soepen van zachte of gekookte groenten en fruit. Met maar liefst 90{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} rendement bij onder andere aardbeien maakt u snel een gezonde smoothie of  topping voor yoghurt. Maar ook een gazpacho is zo gemaakt!


Inspiratie
Door de extra brede invoerbuis kun je ook grote stukken fruit en groenten direct omtoveren tot sap. Er past zelfs een hele appel in! En het sap komt ook nog eens direct in het glas terecht, geen geknoei dus. Als u inspiratie voor nieuwe recepten op wil doen kijk dan vooral in het exclusieve receptenboekje dat bij elke uitvoering van Le Duo wordt geleverd. Info: www.magimix.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress