Cocktails & more Food

Midsommar aan de Rozengracht

Credits carolina romare midsummer cakemg 300x200 - Midsommar aan de RozengrachtMidsommar is de naam van het Zweedse feest dat wordt gevierd als de zomer aanbreekt. Ook in de Brand Store van het Zweedse outdoormerk Fjällräven zal, zoals de traditie het wil, een grote Meiboom verrijzen. Van 19 tot en met 21 juni vier je in de winkel in Amsterdam Midsommar aan de Rozengracht.
Credits carolina romare midsummer polemg 300x200 - Midsommar aan de Rozengracht
Iedereen is welkom. Er worden hapjes geserveerd met haring, zalmrolletjes en gevulde eieren. En natuurlijk zijn er verse aardbeien met slagroom. Bij het open vuur in de tuin klinken typisch Zweedse liedjes en daar hoort een lekker drankje bij. Er zijn leuke spelletjes en kinderen kunnen een bloemenkrans maken: kransbindning. Deze draag je op je hoofd als je danst rond de Meiboom.
Fjallraven Midsommarmg 300x200 - Midsommar aan de Rozengracht
De mooiste plekjes van Zweden
Het team van VisitSweden zal uitgebreid vertellen over Midsommar en de mooiste plekjes van Zweden. Voor de bezoekers is er een leuke tas met informatie en een Zweeds presentje. Op Swedishmoments.nl maak je kans op een mooie Fjällräven Kånken No. 2. Beleef een heuse Midsommar middenin Amsterdam, in de Fjällräven Brand Store. Facebook: fjallravenamsterdam

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress