Make your home your own

Muurstickers met naam

muursticker decodeco boom met vogeltjes en naam.png 300x204 - Muurstickers met naamMuurstickers zijn in allerlei varianten verkrijgbaar en maken van een saaie ruimte in een handomdraai een schattige, stoere of originele kinderkamer. Speciaal voor iedereen die echt iets bijzonders aan de muur wil, introduceert webwinkel Klein & Fijn full color naamstickers in combinatie met vrolijke afbeeldingen. Want hoe leuk is het om de naam van je zoon of dochter in een muurdecoratie te verwerken?
muursticker van decodeco met boom jungle thema in blauw.png 296x300 - Muurstickers met naam
Muurstickers met naam zijn ideaal om de kinderkamer een nieuwe look te geven, zonder zelf met verf en kwasten aan de slag te hoeven gaan. Klein & Fijn heeft een groot assortiment muurstickers, dat nu uitgebreid is met de naamstickers van DecoDeco. Plak de naam van je pasgeboren kindje boven het bedje of de commode of tover de babykamer om tot een echte stoere peuter- of kleuterkamer met de naam van je kind op de muur, kast of deur.
muurstickers van decodeco met eigen naam.png 296x300 - Muurstickers met naam
Ontwerp je eigen muursticker
Ontwerp je eigen naamsticker door zelf de kleuren te kiezen. De muursticker kan worden uitgebreid met diverse leuke dierenstickers voor op de muur. Zo gaat de naam van je kindje gepaard met een olifant, beer, vlinder of een vogeltje. Bijzonder mooi is de grote boom met dwarrelende blaadjes en vogels die de naam vasthouden. Of kies voor mega grote sticker van 2,5 meter breed met een heuse weg op de muur, aangevuld met huizen, auto’s en vliegtuigen. Bij deze naamsticker kun je de hoogte zelf bepalen.
naamsticker decodeco met vliegtuigjes en wolkjes.png 300x300 - Muurstickers met naam
Vogel of vliegtuig
Voor kleine stoere jongens zijn de naamstickers met wolkjes en vliegtuigjes ook erg populair. En hippe meiden kiezen voor een complete jungle boom, met roze giraf, leeuw en een boom vol dieren. Met deze muurstickers zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt perfect inspelen op de kleuren die je gebruikt in de rest van de babykamer of kinderkamer. Voor een nog speelser effect kun je een weggevlogen vogeltje of vliegtuig ergens anders in de kamer terug laten komen. Dat vindt elk kind geweldig!
naamsticker decodeco milan met olifantjes.png 300x300 - Muurstickers met naam
Over Klein & Fijn
Ga je de babykamer of kinderkamer (opnieuw) inrichten, dan mag je www.kleinenfijn.nl zeker niet overslaan. In deze kinderwinkel vind je alles om de baby- en kinderkamer mee in te richten en op te leuken. Naast muurstickers bestaat het assortiment van deze shop uit onder andere kinderlampen, beddengoed, kinderkamerdecoratie, behang en knuffels. Alles van de leukste, mooiste en liefste merken. Daarnaast is Klein & Fijn ook een leuke shop voor originele kraamcadeaus. Een online adres om te onthouden! Bestellingen vanaf € 75 worden gratis verzonden binnen Nederland en België. Info; www.kleinenfijn.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress