Beauty

‘Photoshop in een tube’ van Prtty Peaushun

Prtty Peaushun Full Size Pack with Colors1mg 228x300 - ‘Photoshop in een tube’ van Prtty PeaushunEr geweldig uit zien, zónder kleding. Met de nieuwe Skin Tight Body Lotion van Prtty Peaushun is het mogelijk. De licht reflecterende deeltjes in deze voedende crème laten de huid stralen, terwijl oneffenheden gecamoufleerd worden. De huid ziet er strakker en egaler uit en kleine imperfecties verdwijnen. Niet voor niks wordt deze crème ‘photoshop in een tube’ genoemd en gebruikt door vele celebrities.
Prtty Peaushun Plainmg 228x300 - ‘Photoshop in een tube’ van Prtty Peaushun
De Nederlandse webwinkel Heavenly Pure heeft al vele bekende eco beauty merken naar Nederland en België gehaald. Zo ook Prtty Peaushun (ca. € 49,-). Deze crème op basis van plantenextracten geeft de huid een mooie gloed en heeft tegelijkertijd een flatterend effect. Oneffenheden en roodheid vallen minder op en de huid ziet er stralend uit. De crème kan zowel op het lichaam, het gezicht als het haar gebruikt worden. Voor een instant gezonde en stralende look. Bij gebruik op het lichaam ontstaat er een sexy, slanker en strakker silhouet. Gebruik de crème op het haar voor een weelderige glans en gloed. Mooi voor een avondje uit of een relaxte stranddag.

Een natuurlijke wondercrème
De crème is 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} natuurlijk en wordt gemaakt van plantenextracten. Deze maken de huid steviger en strakker. De licht reflecterende deeltjes werken flatterend en zorgen ervoor dat imperfecties en oneffenheden zoals roodheid, cellulitis, striae, blauwe plekken en spataderen minder opvallen. Prtty Peaushun is gecertificeerd glutenvrij, geschikt voor veganisten en goedgekeurd door de PETA, een internationale organisatie die opkomt voor dierenrechten. Daarnaast heeft de crème het Green America label. De crème is verkrijgbaar in vijf verschillende tinten, passend bij elk huidtype. De donkere tinten kunnen tevens gebruikt worden om een natuurlijk zongebruinde look te creëren.
PrttyPeaushun 89mlmg 228x300 - ‘Photoshop in een tube’ van Prtty Peaushun
Celebrity fans
De Skin Tight Body Lotion van Prtty Peaushun is ontwikkeld door Bethany Karly, de make-up artist van vele bekende sterren. Dit fijne product telt inmiddels vele fans, onder wie Gwyneth Paltrow, Tracy Anderson, Cate Blanchett, Rihanna en Gwen Stefani.

Over Heavenly Pure
Heavenly Pure is een Nederlandse e-boetiek met uitsluitend biologische en natuurlijke huid- en haarverzorgingsproducten. Luxe en kwaliteit staan voorop. Niet alleen bij de producten, maar ook bij de service. Zo kun je er terecht voor een gratis uitgebreid en professioneel verzorgingsadvies en sparen zij automatisch voor Pure Points, die ingewisseld kunnen worden voor een flinke korting. Info: www.heavenlypure.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress