Accessories Gadgets Make your home your own

Plexiglas meubels

lamp bamboeLR - Plexiglas meubelsUniek oersterk interieur. Plexiglas meubels.
Omdat iedereen een uniek huis, met een persoonlijke inrichting en een geheel eigen touch wil creëren, zijn we voortdurend op zoek naar bijzondere merken, webwinkels en items. Bij FaMoZo vind je dat allemaal onder één dak. Deze webwinkel biedt merken die je niet overal tegenkomt, waaronder het Franse merk Acrila. En of het nou gaat om een stoel, een lamp of een handdoekrek, bij FaMoZo is het nét even anders.

 

Prachtige plexiglas meubels

stoel aviator van acrilaLR - Plexiglas meubels

Zo verkoopt FaMoZo de collecties van Acrila, Slide Design, Design of Love, Pedrali, 21ste Living Art en MyYour. Acrila staat bekend om de prachtige plexiglas meubels. Ze zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens tijdloos en oersterk. De prints en de mogelijkheid tot combineren geven je alle ruimte om er naar jouw smaak en inzicht mee aan de slag te gaan. Je kunt je meubels nog meer kracht bijzetten door ook voor de bijzondere verlichting van Acrila te kiezen.

Indrukwekkende staande lampen, cube-lampen met de afbeelding van gras, bamboe of een aangekleed dier: het is allemaal even apart. Voor wie wel van een spelletje houdt, heeft Acrila puzzeltafels, stoelen en krukken in de collectie opgenomen. Bij bestellingen boven de €1000,- worden de meubels gratis thuisbezorgd, maar er is ook de mogelijkheid de meubels af te halen in Hoogeveen. Info: www.famozo.nl

collage - Plexiglas meubels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress