Cocktails & more

Reisbeker voor verse thee

Tea Pour white 2 marcelineke 257x300 - Reisbeker voor verse theeBen jij net zo’n theeleut als ik? Met een bakje groene thee kun je mij altijd blij maken. Lekkere, verse thee onderweg is echter niet altijd even makkelijk. Contigo komt nu echter met een fijne reisbeker voor verse thee onderweg. De West Loop heeft een uitneembare theefilter met fijne, geëtste gaatjes. Hiermee zet je thee van superkwaliteit zonder dat er blaadjes in terechtkomen. Want dat willen we natuurlijk niet!
West Loop Oranje marcelineke 162x300 - Reisbeker voor verse thee
De reisbeker (ca. € 34,95) garandeert dankzij de Autoseal® technologie een honderd procent mors- en lekvrije drinkervaring. Na elke slok sluit de drinktuit automatisch: druk zachtjes om te drinken en laat los om te sluiten. Je bakkie thee blijft tot vier uur lang warm. Handig: het deksel buigt open om het schoonmaken te vergemakkelijken en er zijn geen losse onderdelen.
Westloop reisbeker mat groen marcelineke 137x300 - Reisbeker voor verse theeWL tea infuser marcelineke 231x300 - Reisbeker voor verse thee
Doordachte theefilter
Hier is ook over nagedacht: de zeefkorf werkt voor losse thee en theezakjes. De beker klikt vast in elk West Loop deksel en het drupkopje vereenvoudigt het transport na het trekken van de thee. Alle onderdelen zijn vaatwasbestendig. De theefilter werkt goed voor losse thee en theezakjes; er past met gemak 5-7 gram losse thee in. Ook de kleuren zijn cool: wit, stainless steel, oranje, paars, rood, mat zwart, mat groen en mat blauw.

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress