Accessories Jewelery

Sieraden met bohemien gevoel

Ellen Beekmans lange bronzen ketting met insect  3995euromg 200x300 - Sieraden met bohemien gevoelSinds 2010 ontwerpt Ellen Beekmans sieraden onder eigen naam. In haar sieraden combineert ze vrouwelijkheid, verfijning en kleur met een bohemien gevoel. Dit jaar komt haar zevende collectie sieraden uit. Deze toont een rijk spel van ronde vormen en vrouwelijkheid en wordt gecombineerd met invloeden uit Marrakech, Terre Massaï en de Méditerranée. Beekmans werkte voor deze collectie met (half)edelstenen, parelmoer, zoetwaterparels en vintage vondsten die ze een nieuw leven gaf door ze te combineren met nieuwe elementen.

Ellen Beekmans Bronzen ketting met 3 stenen van blauwe agaat 39.95mg 225x300 - Sieraden met bohemien gevoel

Spanning
Koraalrood, blauw, groen, roze en wit staan centraal qua kleur. De kettingen zijn er dit seizoen in verschillende lengtes en zowel fijn als opvallend. De oorhangers zijn bohemien en rijk, de ringen speels en groot. Ieder item draagt een bepaalde spanning. Bijvoorbeeld door matte materialen te combineren met fonkelende strass en het samenspel van oud en nieuw. De collectie is uitgevoerd in zilver, brons, koper en verguld goud.

Ellen Beekmans Bronzen 3 delige ring petrol 29.95 225x300 - Sieraden met bohemien gevoel

Rijksmuseum Collectie
Speciaal voor het Rijksmuseum maakte Beekmans eerder dit jaar een serie met als thema vlinders, insecten en bladeren. “Ik vind het enorm eervol om in de shop van het Rijksmuseum te liggen. Ik houd van kunst en laat dit ook terugkomen in mijn sieraden. Hoe leuk is het dat mijn sieraden nu ook een plaats tussen kunst hebben gekregen.” Info: www.ellenbeekmans.nl

Ellen Beekmans Bronzen dubbele ring met cognac stenen 2995mg 225x300 - Sieraden met bohemien gevoel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress