Accessories Jewelery

Sieradenmerk lanceert Mientje

Mientje CloseUp 5 JulesBean2015mg 300x200 - Sieradenmerk lanceert MientjeSieradenmerk Jules Bean lanceert haar nieuwe collectie: Mientje, door de ogen van Jules Bean. Eigenaresse en ontwerpster Miriam van den Broek noemt het de meest persoonlijke collectie die zij ooit ontworpen heeft, geïnspireerd op de sieraden van haar oma.

Mientje Ketting Orchidee JulesBean2015mg 300x300 - Sieradenmerk lanceert MientjeElke ontwerper heeft zijn of haar eigen muze of inspiratiebron. Voor sieradenontwerpster Miriam is dat haar oma Mientje: “Vroeger was ik heel geïntrigeerd door de sieraden die mijn oma droeg. Grote stenen, veel details en elke keer weer andere combinaties. Ze is alweer een paar jaar overleden, maar ik denk nog altijd met veel nostalgie terug aan haar sieraden. Dat gevoel heb ik proberen te vangen in deze collectie, maar dan door de ogen van Jules Bean en vertaald naar nu. De meest persoonlijke lijn die ik ooit ontworpen heb, welke ik dan ook vol trots presenteer.”
Mientje Ketting Porselein Blauw JulesBean2015mg 300x300 - Sieradenmerk lanceert Mientje

Mientje, door de ogen van Jules Bean
De nostalgische ‘Mientje’ collectie bestaat uit korte-, halflange- en extra lange kettingen en diverse armbanden, gemaakt met hoogwaardige (vergulde) metalen en natuur- en edelstenen, waaronder fijn verguld jasseron, maansteen, Granaath, Lapis Lazuli en Jade. De collectie is vrouwelijk en gedetailleerd, met ronde vormen en natuurlijke details als orchideeën. De basiskleuren zijn granaat-rood, oud groen, diepblauw en nostalgisch roze. De prijzen variëren per product van € 18,- tot € 37,-.

Mientje Ketting Traditie Groen JulesBean2015mg 170x300 - Sieradenmerk lanceert MientjeOver Jules Bean
Wars van ‘elk seizoen een ander kleurtje’ ontwerpt de Harderwijkse Miriam van den Broek sieraden die zich kenmerken door verrassende kleur- en materiaalcombinaties. Elk item is door haarzelf met de hand gemaakt, als unicum of in beperkte oplage. Stuk voor stuk authentieke, originele en met passie samengestelde sieraden. “Het belangrijkst vind ik dat ik het zelf mooi vind en er blij van word, in de hoop dat de nieuwe eigenaresse net zó blij wordt van haar Jules Bean sieraad.” Info: www.julesbean.nl/mientje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress