Bites & Booze Cooking in a great kitchen! Food Kitchen Gadgets

Speciaal voor kerst: een kersenrode Falcon

Elise 90 CherryRed DF marcelineke 293x300 - Speciaal voor kerst: een kersenrode FalconOef, wat is-ie mooi! Net voor de feestdagen zet het Britse Falcon de chique kersenrode Elise 90 Cherry edition in the spotlight. De opvallende kleur is een knipoog naar rode kerstballen. Bovendien past dit speciale 90 centimeter fornuis in elke keuken.

Als je van traditionele cookers houdt, maar tevens een modern fornuis prefereert, dan ben je met de Elise 90 Cherry edition van alle markten thuis. Deze blikvanger is een uitzonderlijke telg van de Falcon familie, omdat bij het opvallende design duidelijk rekening is gehouden met de feestdagen. Hiermee zet je gegarandeerd een copieus kerstmenu op tafel!
falcon kerst marcelineke 203x300 - Speciaal voor kerst: een kersenrode Falcon
Oven met zeven functies
De Elise 90 Cherry edition heeft twee ovens: een heteluchtoven en een multifunctionele oven. Met de multifunctionele oven kan de bereidingswijze worden afgestemd op de gerechten. Een cake bakken met alleen bovenwarmte, een pizza met onderwarmte en de grill of juist een ovenschotel bereiden door luchtcirculatie – er is een scala aan mogelijkheden.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress