Jewelery

Storybook voor je gedachten

Inspirerend persoonlijk cadeau

storybookmg - Storybook voor je gedachtenDe mens heeft gemiddeld 50,000 gedachten per dag. Dat zijn minder relevante, maar ook relevante gedachten. Maar wat doen we ermee? Met deze wetenschap heeft het Nederlandse sieradenlabel A Beautiful Story de zogenoemde ‘Storybook Jewelry’ ontwikkeld. Dit zijn kleine, handgemaakte notitieboekjes van gerecycled papier voorzien van een inspirerende quote en een bijpassende armband (ca. € 14,95). Een handzaam notitieboekje om op een bijzonder moment aan iemand te geven. Een Storybook om je gedachten, dromen, herinneringen, ideeën en alles wat je inspireert in op te schrijven. De bijpassende armband helpt je te herinneren om je verhaal/gedachten op te schrijven.

Thema
Elk Storybook heeft een eigen thema en een armband die daar symbolisch qua bedel of met een specifieke steen aan refereert. Er zijn twintig verschillende soorten Storybooks. Bijvoorbeeld voor je lieve vriendin, die alles tegelijk doet en teveel van haarzelf vraagt met de tekst ‘Sit back and relax, everything is gonna be alright.’ Hierbij wordt een armband geleverd waarin de steen Amethist is verwerkt: een steen met kalmerende eigenschappen die het evenwicht herstelt. Voor degene die heel hard op iets hoopt, geef je het ‘Hope Storybook’. Met een Anker als bedel, het symbool voor alles waar je op hoopt en op de cover van het boekje een quote van Von Goethe ‘In all things it is better to hope, than to despair’.

storybook2mg - Storybook voor je gedachtenHet is gezond om positieve of negatieve gedachten op te schrijven. Het helpt je je geest te ordenen en om je hoofd vrij te maken. Door het opschrijven van negatieve gedachten laat je ze eerder los. Daarnaast is het goed om je gedachten terug te lezen: “Wat dacht ik”, “Wat voelde ik”, “Beleef ik het nu op dezelfde manier?”. De Storybooks en de armband geven een ongedwongen houvast om hiermee aan de slag te gaan.

A Beautiful Story is een label dat niet alleen op een duurzame en verantwoorde wijze mooie sieraden maakt, maar vooral ook mensen inspireert om hun verhaal te delen of zich hier bewust van te maken. Het gaat niet alleen om het verhaal van de oprichtster zelf Cathelijne Lania, die haar baan opgaf om dit sieradenlabel te beginnen, niet het verhaal van de getalenteerde zilversmeden in Nepal die dankzij de oprichting van dit label met liefde sieraden kunnen blijven maken, maar een verhaal van en voor iedereen. Info: www.abeautifulstory.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress