Food

Verantwoord ontbijt

cheesecracker_eur2.49-marcelinekeGoed ontbijten is o zo belangrijk. Hoewel het vroeger nog een ondergeschoven kindje was, kunnen we tegenwoordig niet wachten tot onze dag begint. Ze zeggen niet voor niets dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, dus we doen tegenwoordig braaf mee.
lijnzaadbrood_eur4.99-marceline
JönsJacob speelt hierop in en heeft drie producten om de dag verantwoord mee te beginnen: lijnzaadbrood, crispy crackers en muesli. Ze zijn dusdanig verpakt dat ze makkelijk mee te nemen zijn in de auto, op de fiets of naar werk. Voor een verantwoord ontbijt.
muesli-met-pot_lifestyle-1-marcelineke

Smakelijke tussendoortjes
De Nederlandse oprichters van JönsJacob High Proteïne Balance Snacks zijn enthousiaste specialisten op het gebied van eiwitrijke diëten. Toen zij zelf echter op zoek gingen naar smakelijke tussendoortjes, stuitten zij al snel op een tekort in de markt. Gewapend met een fikse dosis passie en professionele kennis zijn zij er na intensief onderzoek in geslaagd om nu zelf een volledige productlijn uit te brengen, die even lekker, als verantwoord is. Zo bestaat iedere snack uit een minimum aan koolhydraten en komt meer dan 20{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} van de energie uit de gebruikte eiwitten. Verantwoord smullen is zo gek nog niet. Info: www.jonsjacob.nl

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress