Cocktails & more Food

Verras je Valentijn

Koken LowRes 3mg 300x200 - Verras je ValentijnJe kunt deze Valentijnsdag natuurlijk weer kiezen voor een bos rode rozen of doos chocolade, maar je maakt pas écht indruk op je lief met een gevoelig gedicht of een zelfgemaakt driegangendiner. Alleen, wat als je niet kunt dichten en hopeloos bent in de keuken? Dan biedt Konnektid jou de oplossing!

Verras je Valentijn via de website www.konnektid.com. Hier kun je in een oogopslag zien welke talenten en kennis je buren graag met jou willen delen. En daar zit ook veel kennis bij die goed van past komt op Valentijnsdag! Zo kan Janneke uit Leiden je leren hoe je een mooi gedicht schrijft, kan Karin uit Houten vertellen hoe je een ontspannende massage geeft en zijn er veel mensen die hun kook- en baktalent op jou willen overbrengen.
Ukelele LowResmg 300x200 - Verras je Valentijn
Je vindt via Konnektid ook mensen die je kunnen leren hoe je een liedje schrijft of ‘jullie’ liedje moet spelen op de gitaar, piano of ukelele. Allemaal gratis en te leren wanneer en waar het jou uitkomt. Dus verras je lief eens écht op 14 februari en leer iets nieuws speciaal voor hem of haar. Dan wordt het zeker een Valentijnsdag om nooit te vergeten.

Over Konnektid
Konnektid is een online community waarmee je alles kunt leren van mensen uit je buurt. Via Konnektid kun je online in contact komen met mensen die jou offline gratis kunnen leren wat je wilt. Alles van EHBO tot koken en sociale media expertise. Konnektid is in 2014 live gegaan en heeft inmiddels meer dan 3.500 gebruikers die elkaar helpen bij het leren van nieuwe vaardigheden. Samen met andere start-ups als Snappcar en Thuisafgehaald heeft Konnektid ShareNL opgericht; het platform voor de nieuwe Nederlandse deeleconomie. Info: www.sharenl.nl en www.konnektid.com

konnektid logo greenmg 300x48 - Verras je Valentijn

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress