Gadgets

Windmeter voor je gsm

burning ice windsurfboards 1mg 300x200 - Windmeter voor je gsmVoor liefhebbers van windsporten als surfen, zeilen en kitesurfen is een windmeter een onmisbare tool. Sinds kort zijn er mooie, kleine windmeters verkrijgbaar, speciaal voor gebruik in combinatie met een smartphone. Zo kun je in een handomdraai de windsnelheid meten, waar je ook bent.
windmeter skywatch windoo 3mg 300x243 - Windmeter voor je gsm
Wind is een belangrijke graadmeter voor windsporters. Zonder wind kan er immers niet gesport worden. Nu het windsportseizoen voor de deur staat, is een windmeter voor je gsm superhandig. De nieuwe, superkleine windmeters van Windoo en Vaavud zijn musthaves voor elke windliefhebber.
burning ice windsurfboards 2mg 300x200 - Windmeter voor je gsm
Altijd een windmeter bij de hand
Windoo en Vaavud zijn twee merken die windmeters voor de mobiele telefoon op de markt brengen. De Skywatch Windoo is met zijn lengte van 2,7 cm een van de kleinste windmeters en zit verpakt in een handig kokertje. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar waarmee niet alleen de windsnelheid gemeten kan worden, maar ook de winrichting, temperatuur, luchtvochtigheid en luchtdruk. De Skywatch Windoo windmeters zijn te gebruiken op de meest populaire smartphones en tablets. Ook de windmeters van Vaavud zijn echte pareltjes. Ze zijn te gebruiken op diverse smartphones en tablets, zoals de iPhone, Samsung Galaxy en de iPad. Windsnelheden kunnen gemeten worden in bft, m/s, km/h, mph en knots. De Vaavud windmeters zijn te koop in twee kleuren en hebben een handige opberghoes.
vaavud smartphone mjolnir windmetermg 300x200 - Windmeter voor je gsm
Eenvoudig
De windmeters werken eenvoudig. Plaats ze op de mobiele telefoon en open de bijbehorende app. Alle gegevens zijn direct op het scherm van de smartphone af te lezen. Ideaal om snel de weersomstandigheden te checken, bijvoorbeeld bij het windsurfen, parachutespringen, paragliden en zeilen.
burning ice windsurfboardsmg 252x300 - Windmeter voor je gsm
Ook voor niet-sporters
Het meten van de windsnelheid is niet alleen belangrijk voor windsporters. Ook voor particulieren en bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan is het meten van windsnelheden interessant. Veel mensen dragen hun smartphone continue bij zich en ook deze superkleine windmeters kunnen gemakkelijk worden meegenomen. Zo kan altijd en overal de windsnelheid gemeten worden.
vaavud smartphone mjolnir windmeter 1mg 300x200 - Windmeter voor je gsm
Over Perfect Wind
Perfect Wind is een jong watersportbedrijf dat sinds 2010 windgerelateerde producten verkoopt. Denk aan gadgets voor het wind- en kitesurfen, zeilen en paragliding. Door jarenlange ervaring in windsporten als windsurfen en zeilen weten de eigenaren exact wat de topproducten zijn en welke gadgets echte musthaves zijn voor windsportliefhebbers. Naast een webshop heeft Perfect Wind ook een watersportwinkel en showroom in Weurt. Info: www.perfectwind.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress