Fashion

Iedere vrouw een Kim Kardashian

freddy1 300x300 - Iedere vrouw een Kim KardashianJaloers op het achterwerk van Kim Kardashian? Worry no more: vanaf nu zijn de befaamde Freddy’s verkrijgbaar in de eerste Nederlandse flagshipstore. Freddy is bekend om zijn ‘push up’-broeken met Wr.Up® technologie die je achterwerk een lift geeft en daarnaast ook het hoogste comfort biedt. Na eerder winkels in Milaan, Rome, Londen en Antwerpen te hebben geopend, is de keuze voor de volgende locatie op Maastricht gevallen. Woon je niet in de buurt? Geen probleem. Je kunt de mooimakers ook online kopen.

De speciale Wr.Up® broeken (v.a. ca. € 59 tot € 130) zorgen ervoor dat iedere vrouw een Kim Kardashian kan zijn en zich van haar meest vrouwelijke kant kan laten zien. Hoe? Dankzij een ontwerp met strategische naden, ondersteunt en vormt de Wr.Up® technologie de heupen en het achterwerk van de vrouw op een natuurlijke manier. “Een nieuw ‘musthave’ kledingstuk in de garderobe van de vrouw”, verklaart Carlos Freddi, de oprichter van het modeconcern.
freddy2 300x300 - Iedere vrouw een Kim Kardashian
Massaal omarmen
In 2013 verkocht Freddy wereldwijd meer dan 1 miljoen Wr.Up® broeken. En in 2014 kon het merk dankzij dit succes op internationaal vlak, meer dan 10 nieuwe winkels openen. Ook celebrities als Eva Longoria, Lea Michele en Hilary Duff zijn al veelvuldig gespot inFreddy’s.

WR.UP® Sports
In 2015 legt Freddy de focus op een uitgebreide sportlijn. Het Italiaanse merk vindt een gezonde en actieve levensstijl zeer belangrijk en daarom zijn er in de nieuwe collectie heel wat sportieve items terug te vinden. Uiteraard steeds voorzien van de Wr.Up® technologie, want ook tijdens het sporten mag een vrouw zich sexy en aantrekkelijk voelen volgens Freddy.

Freddy Pant Room
Dit jaar pakt Freddy Pant Room uit: de Wr.Up Denim en de Wr.Up Fashion lijn worden uitgebreid met hoge taille rokken, minirokjes en zelfs jumpsuits, wederom allen voorzien van de Wr.Up® technologie. Info: freddypantroom.nl.

Bekijk ook het filmpje:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress