Cocktails & more

Zomertip: Barefoot Crisp Red

Barefoot Refresh Crisp Redmg 83x300 - Zomertip: Barefoot Crisp Red
Onlangs maakte ik op een culinair event kennis met Barefoot Refresh: drie sprankelende wijnen die je met ijs drinkt. Maarre… IJs? Dat is toch een halsmisdaad als het rode wijn betreft? In veel gevallen wel ja. Maar Barefoot Crisp Red wordt met een paar ijsklontjes precies wat hij belooft: crisp. Overigens zijn de varianten Crisp White en Perfectly Pink ook niet te versmaden. Aanradertje voor een zomerse terrasdag!

Een koel glas wijn met een licht bubbeltje en subtiele fruitige tonen, dat is precies waar jij zin in hebt op een warme dag. Wijnmerk Barefoot brengt dit voorjaar drie heerlijke nieuwe wijnen op de Nederlandse markt met de naam Refresh. De drie levendige, sprankelende wijnen met aroma’s van vers fruit die overal precies de juiste hoeveelheid verfrissing bieden, van picknicktafel tot strandbed. Je drinkt ze licht gekoeld, want dan zijn ze het lekkerst. Met ijs, als het niet fris genoeg kan zijn. Dankzij de handige schroefdop neem je Barefoot Refresh overal mee naartoe.

Barefoot Refresh Crisp White1 86x300 - Zomertip: Barefoot Crisp RedBarefoot Refresh Crisp White
Deze sprankelende wijn is gemaakt voor de zomer met aroma’s van meloen, peer en een lichte citrus afdronk. Past perfect bij zomerse salades en visgerechten of als basis van een frisse wijncocktail.

Barefoot Refresh Crisp Red
Een levendige en lichte rode wijn met tonen van kersen, framboos en crispy appel met een frisse citrus afdronk die maakt dat je deze prima kan drinken bij de barbecue. Ook lekker als aperitief, met een blokje ijs.
Barefoot Refresh Perfectly Pinkmg 83x300 - Zomertip: Barefoot Crisp Red
Barefoot Refresh Perfectly Pink
Aroma’s van sinaasappel, mandarijn en een vleugje kers en framboos maken dat deze licht bruisende rosé wijn niet mag ontbreken in een picknickmand of op een zomers feestje.

Wijn met een goed hart
Living the care free life! Heerlijk met je blote voeten in het gras of zand genieten van een goed glas wijn. Dat was de gedachte toen in 1986 Barefoot Wines werd opgericht. Maar Barefoot is meer dan een wijn, het is een ervaring. Vanaf het begin is het namelijk de unieke missie om naast mooie wijnen te maken ook de wereld een beetje beter te maken door lokale goede doelen te steunen en bij te dragen aan meer tolerantie onder de medemens. Good things happen to those who do good! Sinds enkele jaren biedt Barefoot behalve stille wijnen ook mousserende wijnen. Barefoot Wine & Bubbly, get Barefoot and have a great time! Info: www.barefootwine.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress