Living a green life Make your home your own

Heerlijke plaids van diervriendelijk cashmere

pastelkleurige-plaids-met-visgraat-motief-van-cashmere-met-merino-wol-1-marcelinekeHoe heerlijk is een cashmere deken? Heerlijk! Ookinhetpaars.nl komt nu met een nieuwe collectie plaids van John Hanly. Deze heerlijk zachte woondekens zijn geweven van cashmere met merinowol en voelen daardoor superzacht aan. De plaids hebben een prachtig visgraatmotief en zijn verkrijgbaar in zes mooie tinten.

 

Ook in de lente en zomer komen ze trouwens goed van pas. Omdat de plaids een ademend vermogen hebben, zijn deze het hele jaar door perfect te gebruiken.

pastelkleurige-plaids-met-visgraat-motief-van-cashmere-met-merino-wol-marcelineke

Picknick

Deze heerlijk zachte woondekens zijn geweven van cashmere met merinowol. Door deze combinatie kriebelen de plaids niet. Een plaid is altijd een goede aanvulling op je interieur. Ze geven wat kleur aan je huis, maar zijn ook zeker een comfortabel en praktisch gebruiksvoorwerp. In het voorjaar gebruik je ze op een wat koudere vavond als je gezellig de vuurkorf aan hebt. Daarnaast zijn de plaids ideaal om mee te nemen naar een picknick in het park of een dagje strand. Ideaal om op te zitten en om jezelf warm te houden als het wat frisser begint te worden. Tot slot zijn ze natuurlijk heerlijk warm in de wintermaanden, knus op de bank bij een knapperend haardvuur.

plaids-met-visgraat-motief-van-cashmere-met-merino-wol-roze-rood-1-marcelineke

Diervriendelijk

John Hanly is een Iers familiebedrijf dat al sinds 1893 plaids weeft in een fabriek bij een oude molen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het weven van sjaals, plaids en stoffen van verschillende wolsoorten (scheerwol, lamswol, mohair en merino/cashmere). De afgelopen 123 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf dat kwaliteit, diervriendelijkheid en zorg voor het milieu als belangrijkste uitgangspunten heeft. Het bedrijf is gevestigd in Ballyartella Woollen Mills.

 

 

One comment

  • 27/02/2016 - 10:45 am | Permalink

    Dank je wel voor de vermelding van onze nieuwe serie plaids in webshop Ookinhetpaars.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Powered by: Wordpress