Beauty Marcy Goes Green

Arganolie: eeuwenoud schoonheidsgeheim

Argan Oil Huile Argan marcelineke 251x300 - Arganolie: eeuwenoud schoonheidsgeheimAl 30 jaar reist Melvita de wereld over op zoek naar gebieden waar de natuur is behouden. In Marokko is Melvita gestuit op een speciaal gebied, de befaamde Arganeraie Biosphère Reserve. Alleen hier groeien nog arganbomen.

Arganolie is een eeuwenoud schoonheidsgeheim. Om deze waardevolle grondstof te beschermen, zet Melvita zich in om de bomen, de aarde en de mensen die ervan leven te beschermen.
ArganBio creme main veloutee marcelineke 123x300 - Arganolie: eeuwenoud schoonheidsgeheim
IJzerboom
De arganboom wordt ook wel ‘ijzerboom’ genoemd en is inheems in het gebied Essaouira in Marokko. In Marokko wordt arganolie geassocieerd met de tradities en cultuur van de Berbers. Het zijn de vrouwen die de olie produceren. Zij verzamelen en verwerken de noten waaruit deze bijzondere olie al meer dan 3000 jaar wordt gewonnen.

Biologisch en fairtrade
Om er zeker van te zijn dat de arganplantage blijft voortbestaan, heeft Melvita al tien jaar geleden gekozen voor biologische en fairtrade agricultuur. Inmiddels werken wij met twee leveranciers, die 200 vrouwen in 2 coöperaties in dienst hebben.
Beauty Oil Argan Rose Hip Oil Roll On 10ml 824137marcelineke 280x300 - Arganolie: eeuwenoud schoonheidsgeheim
Arganolie repareert, maakt soepel en mooi: het is een cadeau van de natuur voor gezicht, lichaam en haar. Ontdek de lichte en vloeibare, zalige en crèmige texturen die Melvita heeft samengesteld om de goede eigenschappen van deze zeldzame vrucht te versterken. Info: Melvita klantenservice – +33 (0)4 75 37 09 48

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress