Jewelery

Babyarmbandjes en mama armbanden

baby armbandje flower met bol hartje 1 marcelineke1 300x200 - Babyarmbandjes en mama armbandenWil je niet de zoveelste zijn die met een romper of knuffel aankomt bij de geboorte van een nieuw kindje? KAYA Sieraden biedt uitkomst met de nieuwe collectie babyarmbandjes met bijpassende mama armbanden. Ideaal voor wie graag een écht origineel kraamcadeau wil geven aan een pasgeboren meisje en haar moeder.
baby armbandje flower met bol hartje en bijpassende mama armband marcelineke 283x300 - Babyarmbandjes en mama armbanden
Extra leuk is dat de armbandjes nu ook te personaliseren zijn met bijvoorbeeld een naambedel, tekstbedel met persoonlijke boodschap of de letter van de voornaam van het kindje. Enorm leuk tijdens haar eerste fotoshoot of verjaardag. En natuurlijk wordt ook aan de moeder gedacht; bij elke baby armband is een bijpassende mama armband verkrijgbaar. Ideaal om een kersverse moeder te verrassen met een speciaal cadeau. De babyarmbandjes zijn erg schattig om te dragen en vormen later een tastbare herinnering aan de babytijd.
baby armbandje flower met bol hartje marcelineke 200x300 - Babyarmbandjes en mama armbanden
Grote én kleine zus
Een van de bestsellers van de nieuwe collectie zijn de ‘grote zus, kleine zus’ armbandjes. Superlief: de speciale band tussen grote en kleine zus wordt benadrukt door twee identieke armbandjes. Gemaakt van helderwitte pareltjes, roze kristallen en twee verzilverde graveerbedeltjes. Geen probleem als er meer dan twee zusjes in het gezin zijn, de ‘grote zus’ armband is los bij te bestellen. Daarnaast is er een bijpassende mama armband verkrijgbaar. Een bijzonder cadeau voor een moeder en haar dochters, maar ook als kraamcadeau voor een meisje en haar pasgeboren zusje.
tekst bedeltjes voor aan een armband marcelineke 300x261 - Babyarmbandjes en mama armbanden
Over Kaya Sieraden
KAYA maakt luxe baby armbandjes, kinderarmbandjes en veel meer kindersieraden als aandenken aan bijzondere momenten zoals een doop, communie, verjaardag of bruiloft. KAYA Sieraden heeft hart voor alle kinderen. Daarom doneert het merk per verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki, die het mogelijk maakt dat kinderen in Gambia naar school kunnen. Inmiddels gaan er 10 kinderen naar school dankzij deze donaties. Kijk voor meer informatie of de gehele collectie op .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress