Cocktails & more Food

Hudson Bar & Kitchen aan zee

Hudson Bar Kijkduin LRmg 300x200 - Hudson Bar & Kitchen aan zeeNa een strandwandeling een hap nemen van de famous Hudson burger, een All American dinner met de zeewind door je haren. In Kijkduin is de nieuwste aanwinst van Hudson Bar & Kitchen te vinden. Het restaurant ligt aan de boulevard en heeft een heerlijk zonneterras. Hudson voert je mee op een culinaire ontdekkingstocht door de Verenigde Staten met gerechten als ribs, steaks, chili en natuurlijk hamburgers. Gasten kunnen bij Hudson op ieder moment van de dag terecht, van ontbijt tot ver na het diner. Het was aan zee nog nooit zo lekker!

Het is de eerste Hudson aan zee, de nieuwe vestiging in Kijkduin. Het nieuwe Hudson heeft zich gevestigd aan de levendige boulevard van de Zuid-Hollandse badplaats, in de voormalige brasserie Rumours. Het pand met uitzicht op zee heeft een inrichting met een Amerikaanse knipoog gekregen.
Kenmerkend voor Hudson zijn de wall of fame met beroemdheden als Kate Hudson, Jennifer Hudson, Rock Hudson en Hudson Hawk en de opvallende muurdecoraties van kunstenaar Tinus Teder. Op het riante terras is het heerlijk wegzakken in de houten banken zodra de zon zich laat zien.
Hudson Kijkduin LRmg 300x213 - Hudson Bar & Kitchen aan zee
Barbites
Bij Hudson kun je terecht voor ontbijt, koffie met iets lekkers, lunch en diner. Maar er kan voor en na het diner ook goed geborreld worden aan de bar, waar het lastig kiezen is uit de ruime kaart van cocktails en barbites als Lazy Sunday Nacho’s, Spicy Chicken Wings of de Sliced Burger. Voor de kinderen is er een speciaal menu en tegenover het terras een speelschip.
image006mg4 300x193 - Hudson Bar & Kitchen aan zee
All American dishes
Hudson Bar & Kitchen presenteert vers gemaakte, eerlijke gerechten uit de Amerikaanse keuken voor een goede prijs. Op de kaart staan Hudson’s Classics zoals de Chef’s Classic Chili Con Carne, Smashing Salmon en All American Ribs met een Coca Cola BBQ glazuur. De sappige hamburgers zijn in andere streken al befaamd. Ze zijn gemaakt van gecertificeerd biologisch rundvlees dat afkomstig is van diervriendelijke boerderijen en worden geserveerd met een waanzinnig lekkere saus. En wat te denken van een Oreo Chocolate Supreme Milkshake of verse smoothies? Info: www.restauranthudson.nl/nl/kijkduin of www.facebook.com/Hudsonkijkduin

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress