Dance Food

Koningsdag Festival Oranjebitter

Oranjebitter Rotterdam 01 LR 300x200 - Koningsdag Festival OranjebitterDit jaar wordt de zevende editie van het Koningsdag Festival Oranjebitter gevierd met een spectaculair optreden van tweevoudig Edison Award-winnaar Typhoon. Met als thema ‘Lucky Number 7’ wordt de iconische Rotterdamse Parklaan op 27 april omgetoverd tot Pretparklaan waar een groots ‘amusementspark voor volwassenen’ is opgebouwd. Een uitgebreid foodcourt, gigantisch reuzenrad, trampolines en het nieuwe ‘House of Lords’ zorgen naast het optreden van Typhoon voor ongeëvenaard oranje vertier. Het volledige programma van Oranjebitter blijft traditiegetrouw nog even geheim. Wel kunnen bezoekers alvast rekenen op de magische presentatie van legendarische huisvriend Hans Kazan.
oranje2 200x300 - Koningsdag Festival Oranjebitter
Met grote nationale en internationale acts, fine food, en veel entertainment is Oranjebitter binnen zes jaar uitgegroeid tot het grootste Koningsdag Festival van Rotterdam. Het evenement staat bekend om haar uitzinnige en trouwe crowd, ongedwongen sfeer en geweldige acts. Organisator Femke Snijders vertelt: “De kerk van Lowlands staat dit jaar voor het eerst op ons terrein. In deze House of Lords kan het publiek weer rekenen op bizarre Oranjebitteracts. Een stage vol met neon, sleeze, dirt, smoke en paaldanseressen” Ook houseliefhebbers hebben de gehele avond een eigen stage op het festival, gehost door het populaire DJ-duo Nino en Frankie. Wegens groot succes zal ook de ‘Bruine Kroeg’ dit jaar haar rentree maken: bitterballen & verrassingsoptredens all day long!
oranje3 300x200 - Koningsdag Festival Oranjebitter
Get Hungry!
Het foodcourt op Oranjebitter is dit jaar groter dan ooit. Indonesische traditionele saté van de Saté Man en de bekende ‘Killer Kapsalon’ zijn voor de culi-fans wederom verkrijgbaar. Daarnaast vinden we een enorme diversiteit aan ‘foodylicious goods’ uit verschillende werelddelen: échte Italiaanse pizza’s, Indiase curry’s, Engelse Fish & Chips en Mexicaanse tortilla’s. Met groene sapjes, beschilderbare waterijsjes van Melt Ice Pops en kokosnoot kan ook de bewuste bezoeker zich te goed doen aan voldoende gezonds. Info: www.oranjebitter-rotterdam.nl

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress