Beauty Marcy Goes Green

La Mysore: alles op basis van kruiden

la mysore 1 marcelineke 300x200 - La Mysore: alles op basis van kruidenEen oase van rust, waar je na een heerlijke beautybehandeling of een Oosters hammamritueel als herboren weer naar buiten stapt. Thuis kan de behandeling voortgezet worden met de biologische verzorgingsproducten op basis van kruiden. La Mysore biedt hiermee een totaalconcept voor de verzorging van lichaam en geest. En dat alles op basis van kruiden.
la mysore 2 marcelineke 300x200 - La Mysore: alles op basis van kruiden
Met vestigingen in Emmeloord en Bussum en een eigen productlijn met luxe, biologische huidverzorgingsproducten heeft La Mysore alles in huis om lichaam en geest optimaal te verzorgen. Van hammamrituelen tot een hotstone massage en van huidverjongende behandelingen tot afslanken en tan beauty. Het begon allemaal met het in Emmeloord gevestigde huidverzorgingsinstituut. Al snel werd er uitgebreid met een cosmetica groothandel met een eigen productlijn en een opleidingsinstituut. Begin 2014 kwam er een vestiging in Bussum bij, inclusief een Oosterse hammam en een leisure store.
la mysore 3 marcelineke 300x200 - La Mysore: alles op basis van kruiden
Traditioneel badhuis
Als je de vestiging in Bussum binnenstapt, is het net alsof je een traditioneel badhuis binnenloopt. Hier worden diverse Oosterse behandelingen gegeven, zoals het unieke hammamritueel, bestaande uit een stoombad, een stevige lichaamsscrub en vervolgens een ontspannende massage. Privacy staat altijd voorop, de behandelingen worden in privésfeer gegeven, zodat je echt tot rust kunt komen. Na de behandeling is er tijd om in de rustruimte te genieten van een unieke Oosterse Korsi infrarood treatment. Ervaar de kracht van verse kruiden en laat de natuur haar werk doen. Na afloop stap je als herboren de salon uit.
La Mysore 7339b - La Mysore: alles op basis van kruiden
Natuurlijke huidverzorgingsproducten op basis van kruiden
Eigenaresse Mitra Lagrand is al van jongs af aan gefascineerd door kruiden en de natuurlijke werking daarvan. “Als huidspecialiste lag de stap naar de ontwikkeling van mijn eigen lijn natuurlijke huidverzorgingsproducten voor de hand. In samenwerking met een Frans laboratorium dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van natuurlijke cosmetica heb ik La Mysore Cosmetics ontwikkeld. Een productlijn en kruidenconcept dat voldoet aan de strengste eisen die aan natuurlijke en biologische cosmetica gesteld worden. Ik ben er dan ook trots op dat de producten het EcoCert keurmerk dragen.“
Cowboyfeest en weeksluiting la mysore marcelineke 300x200 - La Mysore: alles op basis van kruiden
La Mysore Cosmetics heeft een complete lijn verzorgingsproducten die voeden, hydrateren en beschermen. De gebruikte ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd, van natuurlijke oorsprong en vaak biologisch. Hierdoor zijn de producten van La Mysore geschikt voor iedereen die de kans op allergische reacties tot een minimum wil beperken.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress