Uitgaan

MUST The White Edition in de Laurenskerk

image002mg1 300x203 - MUST The White Edition in de LaurenskerkSneeuwwit, hagelwit, spierwit, zilverwit. Wit is de kleur die al het licht weerkaatst op vrijdag 3 julitijdens MUST The White Edition  in de Laurenskerk. De dresscode zorgt voor eenheid en is de verbindende factor die het publiek met elkaar laat samensmelten. MUST presenteert een gevarieerde line-up met Jasper Fioole, Maria Helena, Funkerman en vocalist Miss Bunty.
MUST in de Laurenskerk LRmg 300x200 - MUST The White Edition in de Laurenskerk
Jasper Fioole, de diepste van de deephouse. Een jong talent dat hard aan de weg timmert en staat geregeld naast Franky Rizardo en Benny Rodrigues. Dit jaar staat hij op aantal festivals als Dance Valley en A Day at the Park. Vrouwelijke dj Maria Helena zorgt voor een fijne mix van deephouse, electro en house in de kerk. De line-up wordt aangevuld met Funkerman. Deze Nederlandse house-dj en -producer heeft de hele wereld al gezien maar geniet er enorm van in zijn eigen land te draaien. MUST The White Edition is natuurlijk niet compleet zonder host. Miss Bunty is één van Europa’s leading dance vocalisten. Deze dame is een echte entertainer en brengt het publiek in hoge sferen met haar stem die opstijgt tegen de gewelven van de kerk.
MUST LR fotocredits Robert Bot Image Rebelsmg 300x200 - MUST The White Edition in de Laurenskerk
Architecten in organiseren
Ondernemers Marcel Blanken en Marcel den Ouden zijn de architecten die MUST hebben ontworpen. Zij organiseren op een hoogwaardig niveau waar horeca, decor, beleving, techniek en line up samenkomen en een eenheid vormen. Marcel den Ouden: “Het concept MUST steunt op vier pijlers: mens, locatie, beleving en muziek. Wij redeneren vanuit de doelgroep. Het totaal van factoren moet passen bij hen. Het zijn mensen die graag op een bijzondere manier willen uitgaan, willen ontdekken, beleven en elkaar willen ontmoeten. Op die behoefte speelt MUST in.” Info: www.must.cc en www.facebook.com/MUSTfeesten

Fotocredits: Image Rebels/Robert Bot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress