Food Recipes

Oosterse keuken

Hot pot  koken vlees en groentemg 300x200 - Oosterse keukenOp de dag van de liefde samen experimenteren met Oosterse gerechten? Op zoek naar een spannende, originele first date? Amazing Oriental Delft organiseert op Valentijnsdag, zaterdag 14 februari, een kookdemonstratie; immers, liefde gaat door de maag. Van 10.00 tot 17.00 uur is iedereen welkom voor deze kennismaking met de Oosterse keuken. Amazing Oriental Delft is te vinden aan de Kleveringweg 59; langs de A13, afslag Delft-Noord, daarna rechtsaf, vlak bij de McDonalds.

De kookdemonstratie staat in het teken van de Aziatische ‘hot pot’, oftewel, de Chinese fonduepan. “Ideaal voor wie zich tijdens de koude winterdagen graag warmt aan gezelligheid aan tafel”, vertelt Liza Poon, marketingdirecteur van Amazing Oriental Delft.

Hot Pot panmg 199x300 - Oosterse keuken‘Hot Pot’
De ‘hot pot’ is gebaseerd op een bouillonsoep. Elke tafelgenoot doet zijn of haar favoriete ingrediënt in de hete bouillon, totdat die gaar genoeg is om uit het fonduenetje te vissen. Je kunt alle soorten zeevruchten, vlees en bladgroenten gebruiken die je lekker vindt. Dus kom langs, proef en beleef. Je kunt zonder aanmelden de hele dag langskomen voor de kookdemonstratie.

Authentieke A-merken uit Azië
De Aziatische supermarktketen Amazing Oriental (opgericht in 1986) telt in Nederland 20 vestigingen, verdeeld over het hele land. Amazing Oriental Delft bestaat sinds 1.800 m2 en is dé plek om de gevarieerde Aziatische keuken beter te leren kennen. Met in het wokassortiment honderden soorten noedels, sambals en kant-en-klare sauzen. In deze levendige supermarkt kun je terecht voor ruim 8.000 authentieke A-merken uit Azië. Van verse groenten, noodles en een uitgebreid diepvriesassortiment met garnalen en dim sum tot en met Chinese serviezen en stokjes. Tweemaal per week worden de producten uit Azië ingevlogen.

Over Amazing Oriental
Amazing Oriental is opgericht in 1986, met een eerste toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. De supermarktketen telt in Nederland inmiddels twintig vestigingen en er werken meer dan vijfhonderd mensen. Het hoofdkantoor van Oriental Group is gevestigd in Hoofddorp. Het aanbod van levensmiddelen is in de loop der jaren uitgegroeid van zeshonderd naar meer dan zevenduizend authentieke A-merken uit Azië. Een compleet assortiment voor horecabedrijven en consumenten, geleverd door een modern distributiecentrum. Info: www.amazingoriental.com en www.orientalwebshop.nl.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress