Cocktails & more Fashion Food

Op z’n Rotterdams

OpznRotterdams02mg 300x145 - Op z'n RotterdamsOp 29, 30 en 31 mei vindt het nieuwe driedaagse evenement Op z’n Rotterdams plaats in de Maasstad. Een speciaal gecreëerde route leidt bezoekers langs de vijf bekendste Rotterdamse hotspots: de Markthal, Koopgoot, het Grote Kerkplein, Kruiskade en Binnenwegplein. Op de verbindingsroute door het stadscentrum vormen kunst, cultuur, food & fashion de basis. Zo maak je een weekend lang op unieke manier kennis met de levendige Rotterdamse binnenstad.
OpznRotterdams03mg 300x220 - Op z'n Rotterdams
Verschillende Rotterdamse hotspots nemen deel aan het driedaagse evenement. Zo verandert de Koopgoot in een culinaire ‘Kookgoot’, het Grote Kerkplein in een authentieke Aziatische floating market en het Binnenwegplein in een Rotterdamse variant op Montmartre. Daarnaast zorgt nieuwkomer De Markthal voor unieke food-shows en is de statige Kruiskade hét Madison Avenue van Rotterdam. De route kan op ieder willekeurig punt gestart worden en wordt gemarkeerd door kunst exposities van jonge kunstenaars en kunstplatformen.
OpznRotterdams01mg 300x252 - Op z'n Rotterdams
Op z’n Rotterdams
Op z’n Rotterdams is een initiatief van meerdere Rotterdamse organisaties die zich inzetten voor een herkenbare verbinding van het levendige stadscentrum. Op een laagdrempelige manier maak je zo kennis met Rotterdamse kunst en cultuur, lifestyle, food & fashion platforms. Hier ontdek je in drie dagen tijd alle highlights van de Maasstad en diversiteit van de binnenstad. Initiatief Rotterdam Laat Open sluit op vrijdag 29 mei aan op het evenement. Fanatieke shoppers kunnen op deze extra lange koopavond tot 23:00 uur ’s avonds hun hart ophalen. Winkeliers en horeca halen alles uit de kast om de bezoeker te verwennen tijdens de eerste editie van Op z’n Rotterdams. Info: www.opznrotterdams.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress