Accessories Fashion

Prints die veranderen in de regen


1 Bird foldable Squidarella drywetmg - Prints die veranderen in de regenMusetta Blaauw van MevrouwMus.com haalt het innovatieve merk SquidLondon naar Nederland toe. Na een succesvolle introductie van SquidKids is het nu tijd voor de lijn voor volwassenen. Bestaande uit regenkleding, paraplu’s en een douchegordijn, waarvan de prints verkleuren als er water op komt. Zo wordt het een feestje om in de regen te lopen en onder de douche te staan.
5 London Skyline Squidarella wet sidemg - Prints die veranderen in de regen
Het opvrolijken van een grijze en regenachtige dag. Dat is het doel van SquidLondon. Het is het enige kledingmerk ter wereld met prints die veranderen in de regen. De oprichters werden geïnspireerd door kunstschilder Jackson Pollock, die zijn verf altijd over het doek liet druppelen. Het resultaat: een waar kleurenspektakel. Net als Pollock zet SquidLondon opvallende en felle kleuren in de hoofdrol. Maar met prints als de skyline van Londen, zijn de producten ook zonder tussenkomst van water echte blikvangers.
2 Romeo Raincape wetfrontmg 200x300 - Prints die veranderen in de regen
MevrouwMus.com
Musetta Blaauw zoekt de hele wereld af naar unieke en sprekende merken. Van bijzondere kleding tot handige accessoires en van ergonomische draagdoeken en dragers tot vrolijke stoffen. Inmiddels heeft ze een fysieke winkel in Groningen en twee webshops: Musjes.com voor kinderen en MevrouwMus.com voor volwassenen. Het kleurrijke SquidLondon sluit perfect aan bij de huidige collecties en merken. Info: www.mevrouwmus.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress