Make your home your own

Vogelhuis van Saartje Prum

saartjeprum 2015 part200124mg 200x300 - Vogelhuis van Saartje PrumNieuw in de collectie van Saartje Prum: het witte Vogelhuisbed. Eerder was dit bijzondere stapelbed in de vorm van een vogelhuis al verkrijgbaar in stoer steigerhout. Met standaard twee slaapplaatsen; ideaal als kinderen het gezellig vinden om samen te slapen én een perfecte oplossing bij ruimtegebrek in huis.
SaartjePrum NL Bedbank Lieve. Collectie Lieve. Prijs 495 mg 240x300 - Vogelhuis van Saartje Prum
Een warm nest is het, het Vogelhuis van Saartje Prum. Het stapelbed heeft standaard twee slaapplaatsen: achter de mooie gevel en in het huisje zelf. En met de bedlade op wieltjes is het Vogelhuis eenvoudig uit te breiden naar drie bedden. Genoeg ruimte voor logeetjes dus; gezellig met zijn drieën slapen én spelen. Want behalve een fijne slaapplek is het Vogelhuis ook een speelobject dat de fantasie van ieder kind prikkelt. Verder kan de bedlade dienen als extra opbergruimte.
SaartjePrum NL saartjeprum 2015 part200037mg 240x300 - Vogelhuis van Saartje Prum
Overige oplossingen
Naast het Vogelhuis heeft Saartje Prum nog tal van andere oplossingen voor kinderen die bij elkaar op de kamer slapen. Bijvoorbeeld het Droomhuis; een stapelbed voor twee kids in de vorm van een huis, compleet met dakkapel, gepotdekseld dak, luikjes en een trappetje. Of bedbank Lieve, een houten bedbank met een uitrolbare bedlade, en een kamer met twee dezelfde bedden naast elkaar. Kortom: met de oplossingen van Saartje Prum wordt elke ruimte optimaal benut.

Saartje Prum
Wat begon als een winkeltje in de schuur is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde merknaam. Met een eigen collectie kinderbedden, beddengoed, behang, muurverf, lampen en accessoires creëren zussen Mariëlle en Judith en hun team kinderkamers waar je blij van wordt. Liever persoonlijk stylingadvies? De stylisten van Saartje Prum helpen graag. Info: www.saartjeprum.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress