Food Recipes

Recept: Gepofte aardappel met Bob

afbeelding SIXPACKmg 300x169 - Recept: Gepofte aardappel met BobDe pure kruiden, specerijen en mixen van Simply Spices zitten niet alleen barstensvol smaak, ze zijn tevens vrij van de 24 meest voorkomende allergenen en toegevoegde E-nummers. Daarnaast is een selectie mixen compleet zoutloos. Simply Spices is dus geschikt voor iedereen, met en zonder een voedselallergie.

Heerlijk zijn de varianten Arabian Ras el Hanout en Chinese Five Spices, waarmee wij nu ook thuis kunnen genieten van de pure, natuurlijke en intense smaak van de Simply Spices kruiden en specerijen. De Arabian Ras el Hanout kost 14,95 euro per sixpack evenals de Chinese Five Spices). Bijgaand het recept voor gepofte aardappel met Bob, oftewel een andere specerijenmix: Bob’s Green Garden. Info: www.simplyspices.com

gerecht 2mg 300x185 - Recept: Gepofte aardappel met BobRecept: Gepofte aardappel met Bob

Nodig: * 4 gelijkwaardig grote aardappelen, * 100 gram crème fraîche, * 1 lente-ui, * Bob’s Green Garden

Bereiden: * Kook de aardappelen langzaam (op laag vuur) gedurende 20 minuten. * Vervolgens water afgieten en de aardappelen in een pan met een deksel erop een uur laten staan. * Rol de aardappelen in alimuniumfolie en snijd de bovenkant in. * Druk nu de zijkant van de aardappel in zodat deze open gaat staan. * Bestrooi vervolgens de binnenkant met Bob’s Green Garden en doe hier een lepel crème fraîche op. * Maak het gerecht af met een paar reepjes bosui. * Vervolgens in een voorverwarmde oven van 200 graden in 20 minuten afbakken.
MG 7849 5485mg 300x226 - Recept: Gepofte aardappel met Bob
Tip: Het is ook leuk om deze aardappelen op de BBQ te plaatsen. Leg de aardappel tijdens het grillen op de BBQ en laat hem langzaam op temperatuur komen.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress