Bites & Booze Cocktails & more Food Travel

Verborgen pareltjes van Andalusië

Bij bodega Calvente 2 marcelineke - Verborgen pareltjes van AndalusiëAls je van wijn èn lekker eten houdt, dan is het maken van een een wijn- en foodreis wellicht een fijn idee. Individueel of met een groepje kennismaken met lokale keukens en het ontdekken van onbekende wijnen, past helemaal in de reistrends van 2016. Ze zijn er dan ook te kust en te keur. Wat dacht je van culinair genieten van de verborgen parels van Granada in Andalusië?

Cazebonne wijngaard marcelineke 300x225 - Verborgen pareltjes van Andalusië

Een van die reizen wordt namelijk georganiseerd door wijnimporteur Granada Wijnen in een samenwerking met culireisspecialist Cazebonne. Het opkomende Zuid-Spaanse wijngebied in Andalusië is aantrekkelijk voor iedereen die van cultuur en natuur houdt.

CHATEAU DOMINIO BUENAVISTA marcelineke 300x225 - Verborgen pareltjes van Andalusië

Jij als culi kunt er je hart ophalen aan heerlijke wijnen uit een van de hoogst gelegen wijngaarden van Europa. Bovendien is er een skigebied èn een heerlijk strand op rijafstand.

 

Geheel op maat

Je kunt kiezen uit drie reizen en een stedentrip.  De driedaagse stedentrip in Granada of de wijnreis door Alpujarras is goed te combineren met een zomer- of wintervakantie in het gebied. Voor degene die zich helemaal wil onderdompelen in wijn en cultuur is er een 5-daagse en 7-daagse reis naar het nog bijna onontdekte wijngebied Alpujarras en de koningssteden Granada en Cordoba. De reizen kunnen geheel naar eigen wens aangepast en zowel individueel als met een groep geboekt worden.

entree Dominio Buenavista HR marcelineke 300x225 - Verborgen pareltjes van Andalusië

Deze reizen staan bol van lekkere plekjes waar je anders niet zomaar komt. Variërend van culinaire hotspots in de stad tot de wijngaarden van de favoriete wijnen van ElBulli en Noma, ze staan allemaal op het programma.

 

Klik hier voor een voorproefje van Bodega Dominio Buenavista

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress