Make your home your own

Voetbalbed Kick

MG 9813mg 257x300 - Voetbalbed KickNieuw in het assortiment van kinderkamerspecialist Saartje Prum: Voetbalbed Kick. Dromen van een carrière als profvoetballer, goals maken of gewoon slapen, het kan allemaal in deze stoere halfhoogslaper. Maar dat is nog niet alles: maak de kinderkamer compleet met de bijpassende voetbalaccessoires van Saartje Prum.
MG 9824mg 271x300 - Voetbalbed Kick
Speciaal voor voetballiefhebbertjes komt Saartje Prum met het Voetbalbed Kick. Een massief houten bed met een geschilderde onderkant in de doelkleuren zwart en wit. De achterwand is voorzien van een heus voetbalnet, waarin kinderen de mooiste doelpunten kunnen scoren. En via een trappetje aan de zijkant dribbelen ze zo het bed in. Voetbalbed Kick maakt van elke kinderkamer een heerlijke slaap- en speelplek.
MG 9877mg 250x300 - Voetbalbed Kick
Prijzenpodium
Om de voetbalkamer helemaal af te maken, heeft Saartje Prum een aantal stoere accessoires. Zoals: een muurkastje in de vorm van een prijzenpodium, met bijpassende stickers in de cijfers ‘1,2 en 3’. Leuk als boekenkastje of om behaalde prijzen in te zetten. En voor de final touch: de gave muursticker ‘Vandaag ga ik scoren’ in donkergrijze en oranje letters en de witte neonlamp met de tekst ‘GOAL’.
muurkastje podiummg 300x200 - Voetbalbed Kick
Saartje Prum
Uitbundig, inspirerend, eigenwijs en gezellig. Dat is wat Saartje Prum kenmerkt. Het merk is elf jaar geleden opgezet door zussen Mariëlle en Judith in een schuurtje. Inmiddels is Saartje Prum uitgegroeid tot een gevestigde kinderkamerspecialist en -stylist. Met een eigen collectie kinderbedden, beddengoed, behang, muurverf, lampen en decoratie. Info: www.saartjeprum.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress